Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Με το Τζόκερ ο Καμμένος πάει τον Τσίπρα στο Πόρτο Ύδρα;


Το ότι, μας κυβερνά ένα διεφθαρμένο συνονθύλευμα από τους Σύριζα- Ανελ το έχουν καταλάβει πρώτα, όλοι όσοι τους στήριξαν ανιδιοτελώς. Τώρα, όμως, αυτό το συνονθύλευμα  μας το λέει κατάμουτρα, σχεδόν ξεδιάντροπα. “Κοιτάξτε όλοι εμείς είμαστε στα σκάφη προστατευμένοι διότι έχουμε και προστάτες ;”           

Ο υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, εσχάτως, συμπεριφέρεται σαν να έχει κερδίσει το τζόκερ ή πρόκειται να το κερδίσει. Το Πάσχα ξεκινά με το πολυτελές σκάφος από την Βουλιαγμένη και έχοντας καλεσμένο τον πρωθυπουργό κατευθύνονται προς το θέρετρο Πόρτο Ύδρα, στις μαιζονέτες στα κανάλια.
Εκεί νοικιάζει δυο μαιζονέτες, μια για τον ίδιο, και μια για την φρουρά του πληρώνοντας για δυο σαιζόν. Παράλληλα, για να μην φαίνονται οι ίδιοι και οι καλεσμένοι τους μπαίνουν και δίχτυα παραλλαγής, έτσι οι διπλανοί ένοικοι- μερικοί εκ των οποίων  είναι και δημοσιογράφοι- δεν μπορούν να δουν κανέναν. Γιατί ο υπουργός Άμυνας κάνει βόλτα τον πρωθυπουργό λες και είναι τουρίστας υψηλών εισοδημάτων ; Γιατί το Πόρτο Ύδρα εξασφαλίζει απόλυτη  μυστικότητα ;
Και εν πάσει περιπτώσει ποιός πληρώνει το μάρμαρο ; Αν το πληρώνει ο ίδιος ο Καμμένος στην υγεία του κι ας πάει και με 5 σκάφη. Επειδή, όμως, είναι κομμάτι δύσκολο να συμβαίνει αυτό – θυμηθείτε την μπάντα στην Αμερική ας δώσει άμεσα εξηγήσεις. Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή χώρα και ο καθείς είναι γνωστός. 

Ας δώσει, λοιπόν εξηγήσεις διότι κάποια στιγμή η αλήθεια δεν θα αργήσει να βγεί, για το ποιός πληρώνει τον λογαριασμό. Έστω κι αν αυτοί που πληρώνουν έχουν την ισοπεδωτική δύναμη του θρύλου τους.   
Δ. Παφίλας-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά