Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Δημοσκόπηση Alco: 7,5 μονάδες μπροστά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε ελεύθερη πτώση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - Η προϊούσα κυβερνητική αποσύνθεση δεν αφήνει αλώβητο ούτε το ηγετικό προφίλ του Τσίπρα

Σε ελεύθερη πτώση κινείται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθώς η αποδοχή της από την ελληνική κοινωνία βρίσκεται στο ναδίρ και η εικόνα της θρυμματίζεται υπό το βάρος του σκληρού πακέτου των μέτρων τα οποία υιοθέτησε πρόσφατα και θεωρούνται απαράδεκτα από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Η προϊούσα κυβερνητική αποσύνθεση δεν αφήνει αλώβητο ούτε το ηγετικό προφίλ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα οδηγώντας σε μεγαλύτερο άνοιγμα την ψαλίδα της διαφοράς που χωρίζει την αξιωματική αντιπολίτευση από την κυβερνητική παράταξη.

Το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία ALCO για λογαριασμό του ΘΕΜΑτος φτάνει πλέον στο 7,5%.
74% των πολιτών : Μας είπε ψέματα ο Τσίπρας !
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

4 σχόλια:

  1. ΒΛΕΠΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χωρις τον Σαμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΝΤΙΑ
    Ο ΒΛΑΞ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://thecaller.gr/politiki/olometvph-epithesi-pasok-sepsixarh/
    κ.Πρόεδρε του Πασοκ , οταν το γνωστό συγκρότημα καταξευτελιζε τον Προθυπουργο και Πρόεδρο σας Γ. Παπανδρέου , σας βολευε και δεν βγαζατε άχνα για να τον βγάλετε από την Μέση. Τώρα που περιέλαβε και εσάς αντιδράτε!!!! Μήπως θυμάστε τι του έκανε εκείνο το MEGA και τι ρόλο έπλεξε στην αποκαθήλωση του?? Κοντεύει να κλείσει και αυτή είναι η θεία δική που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και παλι τρεχουν τα πουλημενα κορμια στη ΝΔ για να διασωσουν 13ους και 14ους μισθους, διαγραφη του Ενφια και σουπα μουπες.
    Ποτε επι τελους θα ωριμασει ο λαος μας και θα καταλαβει, οτι η Ελλαδα, οπως αλλοτε η Αργεντινη και τοσες αλλες χωρες, χρεοκοπησε και πρεπει ολοι μαζι να βαλλουν πλατη
    και να υποστουν τις συνεπειες για εναν καιρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά