Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Η σοκαριστική εμφάνιση του Πάνου Καμμένου

Κάτι έχει αλλάξει στην ψυχοσύνθεση του υπουργού Εθνικής Αμυνας. Λες και δεν είναι πλέον ο ίδιος αλλά κάποιος που έχει πάρει τη θέση του. Και η εμφάνισή του στην άσκηση «Καταιγίς ’16» (σ.σ.: προσοχή! Οχι «Καταιγίδα». «Καταιγίς») το επιβεβαιώνει.
Διότι όλοι είδαν τον Πάνο Καμμένο επιβαίνοντα στην φρεγάτα «Σαλαμίς» ντυμένο με πολιτικά! Ποιός; Εκείνος που δεν έχανε ευκαιρία να φορέσει την αγαπημένη του στολή παραλλαγής και να ποζάρει με ένα υπερφούσκωμα υπερηφάνειας δίπλα στους αξιωματικούς, τώρα εμφανίστηκε σαν παραθεριστής! Με άσπρο παντελόνι και μπλε πουκάμισο. Απλώς! Χωρίς ούτε ένα γαλόνι ραμμένο στο μανίκι. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι προφανές:
πώς άντεξε;
Υπάρχει μια πιθανότητα να φταίνε γι’ αυτή την ριζική εξωτερική (σ.σ.: αλλά προφανώς και εσωτερική) αποστασιοποίησή του από τον «καρναβαλισμό» οι αντιδράσεις (σ.σ.: δηλαδή το ανελέητο τρολάρισμα) που δημιούργησε η τελευταία του φωτογράφιση στο γραφείο του με τη στολή κομάντο; Αυτές τον οδήγησαν να αντιληφθεί το γελοίον του πράγματος; Αντέδρασαν οι απόστρατοι ψηφοφόροι που του έχουν απομείνει; Ή μήπως απλώς «χόρτασε» επιχειρησιακή μεταμφίεση και πλέον έκανε στροφή στην καριέρα του επιλέγοντας ένα πιο μίνιμαλ «ρεπερτόριο»;
Οπως και να ‘χει, όσοι προσέβλεπαν στην επόμενη μεταμφίεση του Πάνου Καμμένου που προσέφερε μια νότα ευθυμίας στην ζοφερή ατμόσφαιρα της κρίσης, τον περιμένουν με αγωνία να ξαναγίνει ο παλιός του εαυτός.
protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά