Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ολομέτωπη επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Ψυχάρη και «ΝΕΑ» που «θέλουν το ΠΑΣΟΚ παράρτημα του Μητσοτάκη»

Άγρια κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» ξέσπασε με αφορμή νέο ανυπόγραφο κείμενο της στήλης «Εξαπτέρυγος».
Η συγκεκριμένη στήλη φιλοξενείται στην εφημερίδα κάθε Σάββατο και όπως λένε κύκλοι του ΠΑΣΟΚ «έχει αναλάβει εργολαβικά και σε διατεταγμένη υπηρεσία την στοχοποίηση-σπίλωση του ΠΑΣΟΚ και ειδικά της Προέδρου του». Μάλιστα όπως λένε «δεν μπορούν να χωνέψουν οτι το ΠΑΣΟΚ δεν θα υλοποίησει την επιθυμία τους γίνει… τσόντα του Μητσοτάκη στον οποίο θέλουν να μας οδηγήσουν» . Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σημερινή ανακοίνωση
«οσο και να συνεχίσουν τη χολή και την προβοκάτσια εμείς δεν θα γίνουμε παράρτημα ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ. Ας το καταλάβουν επιτέλους και αυτοί και οι εντολείς τους».
Στο σημερινό κείμενο του «Εξαπτέρυγου» σχολιάστηκε η παρουσία της Φ. Γεννηματά στο αμαξοστάσιο της ΕΑΣ και η δήλωσή της οτι «το ΠΑΣΟΚ θα αντισταθεί στο ξεπούλημα των δημόσιων συγκοινωνιών όπως έκανε και την περίοδο Μητσοτάκη». Μάλιστα αναφέρεται  επικριτικά στη δήλωση Γεννηματά περί αβύσσου που χωρίζει ΠΑΣΟΚ με ΝΔ και υποστηρίζεται οτι στη Χαριλάου Τρικούπη επιδιώκουν την συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
othonasΣτο ΠΑΣΟΚ πνέουν μένεα για το νέο δημοσίευμα του «Εξαπτέρυγου» το οποίο όπως σημειώνουν είναι πάλι ανώνυμο. Ενδεικτικό είναι το καυστικό τουιτάρισμα του π. υπουργού και Διευθυντή του γραφείου της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Μ. Όθωνα: «Αν του είμαστε αδιάφοροι και ακίνδυνοι δεν θα εμφανιζόταν κάθε Σ/Κ εξεφτελιζόμενος ως εξαπτέρυγο. Τσάμπα μάγκας..τσάμπα κόπος. Δε μασάμε!»
Λίγο αργότερα το ΠΑΣΟΚ όμως ξαναχτύπησε με καυστική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου κάνοντας λόγο για «γνωστούς κουκουλοφόρους» σε «διατεταγμένη υπηρεσία». Μάλιστα η ανακοίνωση κλείνει με μια ιδιαίτερα σκληρή φράση που απευθύνεται προς την εφημερίδα: «Βγάλτε τη μάσκα, και αυτό αφορά και τον εξαπτέρυγο και αυτόν που τον πληρώνει» .
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:
«Ξαναχτύπησαν  σήμερα οι γνωστοί κουκουλοφόροι. Προσπαθούν να απαξιώσουν το ΠΑΣΟΚ και την Πρόεδρο του. Άξιος ο μισθός τους για τη διατεταγμένη υπηρεσία τους.
Ντρέπονται οι αχυράνθρωποι για την ταυτότητα τους. Δειλοί μπροστά στις συνέπειες  της αποκάλυψης τους.

Επί της ουσίας ή είναι άσχετοι ή δόλιοι συκοφάντες και διαστρεβλώνουν τα πάντα.
Όσο και να συνεχίσουν τη χολή και την προβοκάτσια εμείς δεν θα γίνουμε παράρτημα ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ.

Ας το καταλάβουν επιτέλους και αυτοί και οι εντολείς τους.
Και με την ευκαιρία όποιος πιστεύει ότι οι αστικές συγκοινωνίες πρέπει να δοθούν σε κερδοσκόπους  να το δηλώσει. Διότι μέχρι τώρα όλοι δηλώνουν το αντίθετο. Όπως συμβαίνει και σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες όπου οι αστικές συγκοινωνίες είναι δημόσιες η δημοτικές.
Αρκετά πια με τον δήθεν μεταρρυθμιστικό λαϊκισμό. Είναι εξίσου επικίνδυνος με τον αριστερό κρατισμό.
ΥΓ. Βγάλτε τη μάσκα, και αυτό αφορά και τον εξαπτέρυγο και αυτόν που τον πληρώνει».

http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά