Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Θράσος και ψέμα !

Τσίπρας: Αν είναι να υπογράψω ιδιωτικοποιήσεις σαν το Ελληνικό καλύτερα ψηφίστε Σαμαρά.
Χθες έπεσαν οι υπογραφές . 
Όταν η δημοσκόπηση της περασμένης Κυριακής αποκάλυψε ότι 75% των Ελλήνων τον θεωρούν ψεύτη κάποιοι στον Σύριζα ζορίστηκαν.

6 σχόλια:

  1. O KNITHΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα οι ψηφοφοροι συριζα πρεπει να τρωνε το κουτοχορτο με το κιλο
    τι δουλεμα τους εκανε ο πιτσιρικας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι νιώθουν ότι "τους πρόδωσε ο Τσίπρας" είναι απλώς ηλίθιοι. Ουδεμία "κατανόησις", καμία κοινωνία δε μπορεί να βασίζεται σε ηλίθιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμε με τα γνωστα σου πια οτι ΤΣΙΠΡΑΣ ειναι κνιτης και ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

    Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ φιλκαρακι αναδεικνυεται ως ο μεγαλυτερος πολιτικος ανδρας της νεωτερης Ελλαδς διοτι ξερει και ελισσεται, ξερει να προαρμοζεται στις εκαστοτε συγκαιριες, να αξιολογει και να διαβλεπει σωστα τους κινδυνους και τις ευκαιριες για το καλο της Χωρας μας. Επιλεγει δε σωστους στοχους με βαση σωστων και μελετημενων στρατηγικων.Ανθρωποι με νιονιο το διαισθανονται και τα βλεπουν αυτα!
    Δεν υπαρχει αλλη προσωπικοτητα σημερα να αντικαταστησει τον κ. Τσιπρα!! Μην ζοριζεσαι απο φοβο μη χασεις το ανυπαρκτο σε αλλες χωρες εφαπαξ και 13ο και 14ο μισθο σου που εφαρμοσαν αλλοι προκατοχοι και ειναι αναχρονιστικα πραγματα για τη σημερινη κατασταση που οδηγησαν οι προκατοχοι του κ.Τσιπρα την Πατριδα σου.
    Ατομα σαν τον κ. Κουλη τον Κυριακο απο το μεγαλο τζακι και το μαγκιορικο πειραιωτακη,το βραχνιαμενο αιδονι εννοω , τον κ. Γεωργιαδη, θα φερουν καταστροφη στο τοπο. Εξ αλλου αυτους δεν τους θελει κανενας στην Ευρωπη, στην Αμερικη, Ρωσσια και την κινα! Μα ακομη δεν το καταλαβες πως ανθρωποι που φωναζουν εναντι του κ. Τσιπρα δεν θελουν να ανακτησει η πατριδα σου και παλι τη χαμενη της αιγλη και αξιοπρεπεια;
    Με κανεις να αμφιβαλλω αν ειχες ποτε σου στοιχειωδη πατριωτοσυνη και μαλιστα απο εναν τοπο της Ανατολικης Φθιωτιδας που ηταν παντα παρων στις μεγαλες εκκλησεις της Πατριδας!! Βαλλε λοιπον και συ πλατη και μην αναζητας προφητες και παρατρεχαμενους για να σωσουν τον τοπο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον γουστάρω τον Αλέξη γιατί το αγόρι μας βγήκε ποιο δεξιός και από τον ποιο φανατικό δεξιό ,Κυριάκος και πράσινα άλογα, γουστάρω τρελααααααα!!!!
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:10
    ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΑΝΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΕΛΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά