Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Η Κεντροαριστερά παράγει περισσότερους ηγετίσκους από όσους μπορεί να καταναλώσει

Ο Χάρης Θεοχάρης είναι κάποιος που έχει κατέβει μόλις μια φορά με σταυρό σε εθνικές εκλογές (Ιανουάριος 2015), συγκεντρώνοντας 18.185 σταυρούς στην αχανή Β' Αθηνών, όντας πιθανότατα ο πλέον τηλεοπτικά προβεβλημένος υποψήφιος του κόμματος του.
Ειλικρινά, δεν έχω την παραμικρή υποψία γιατί ο άνθρωπος αυτός νιώθει σήμερα ότι το πολιτικό μπόι του είναι τόσο μεγάλο που μπορεί από εδώ και πέρα να πολιτεύεται μονάχα ως «επικεφαλής πολιτικής κίνησης», δεν αντιλαμβάνομαι επίσης γιατί τα τηλεοπτικά κανάλια βρίσκουν τόσο ενδιαφέρουσες τις επιλογές του.
Δεν ξέρω αν ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταδεχθεί να ασχοληθεί με τις περιπέτειες της Κεντροαριστεράς από το 2012 και μετά αλλά νομίζω ότι για τον...

ψυχίατρο του μέλλοντος θα είναι σίγουρα μια φοβερή πρόκληση. Δεν γνωρίζω παράδειγμα άλλου πολιτικού χώρου όπου ο αριθμός των υποψήφιων ηγετών του είναι οριακά μικρότερος από τον συνολικό αριθμό των ψηφοφόρων του.
Και μετά στήνουμε επιτροπές διαλόγου για να καταλάβουμε γιατί ο κόσμος ανέχεται τον ΣΥΡΙΖΑ... 

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά