Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Χτυπάς τον μοναχικό λύκο με τα «ρόζ λουλου»;

 Του Θέμου Αναστασιάδη-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις ασφάλειας, αλλά κάνει την Ελλάδα λούνα παρκ τρομοκρατίας
Το ένα πρόβλημα δεν μπορούμε να το λύσουμε. Κάτι σαν την υπερθέρμανση του πλανήτη, το «κάψιμο» του μυαλού του ανθρώπου από διάφορες φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους αιτίες, με αποτέλεσμα, στα καλά καθούμενα, ο ένας να σφάζει τον άλλον ίσως να είναι το trend του νέου αιώνα. Μέχρι τώρα είχαμε -και ξέραμε- να κάνουμε είτε με οργανωμένες ομάδες πολιτικών τρομοκρατών, είτε με φανατικούς ισλαμιστές καμικάζι, αεροπειρατές, βομβιστές και τα ανάλογα που έχουμε αντιμετωπίσει σε όλο τον κόσμο. Οι «μοναχικοί λύκοι», όμως, όπως αποκαλούν τους παράφρονες ή σε διατεταγμένη υπηρεσία ανώνυμους ανθρώπους της διπλανής γιάφκας, που στα καλά καθούμενα τινάζουν στον αέρα κόσμο στα σούπερ μολ, αποκεφαλίζουν χριστιανούς στις εκκλησίες ή εκτελούν μεθοδικά τους

συμμαθητές τους στα σχολεία, είναι ένα εντελώς ασύμμετρο φαινόμενο, με το οποίο μας λένε να μάθουμε να ζούμε μαζί του! Αλίμονο αν επικρατήσει αυτή η λογική.
Από την ώρα, μάλιστα, που φαίνεται ότι ορισμένοι από τους «μοναχικούς λύκους» ήταν τόσο γνωστοί στις Αρχές που φόραγαν και βραχιολάκι, σοβαρή αντιμετώπιση είναι μόνο μία! Μεγαλύτερος προληπτικός έλεγχος σε σταθερή βάση και διεθνή κλίμακα, νόμοι ανάλογοι με αυτούς που εφαρμόζονται για την κανονική τρομοκρατία και ανηλεής κανονικός πόλεμος στους υποκινητές τους. Σε μαζεύουν να ’χεις «φορτωμένα» στον υπολογιστή σου δέκα σχέδια για να τινάξεις στον αέρα έναν ουρανοξύστη. Ε, δεν φτάνει πια να σε πάνε... σε ψυχολόγο για να σου περάσει ή να σε βάλουν να κάνεις κοινωνική εργασία. Ενα νέου τύπου σωφρονιστικό ίδρυμα που να μαζεύει όλα αυτά τα καλά παιδιά ή απευθείας ΑΠΕΛΑΣΗ στα χαλιφάτα που έχουν για πρότυπα με άμεση αναπροσαρμογή της σχετικής νομοθεσίας είναι η μόνη λύση. Οχι ότι υπάρχει παντού μια λύση. Ποτέ δεν θα μπορέσεις να προβλέψεις το αν κάποιος, επειδή έμεινε ξαφνικά άνεργος και θυμήθηκε ότι πέντε γενιές πριν η φαμίλια του είχε έρθει απ’ το Μάλι, θα βουτήξει ένα ακόντιο και μια ασπίδα και θα ξεχυθεί στο πλήθος. Οπως δεν μπορείς να προβλέψεις ένα τροχαίο ή τον «καμένο» πιλότο της Germanwings που κάρφωσε το αεροπλάνο με τους τουρίστες στις Αλπεις.


Αν το 1%, λοιπόν, αυτού του σεναρίου δεν μπορεί να το πιάσει ούτε η επιστημονική φαντασία, το υπόλοιπο 99% μπορεί. Καταρχάς, άπαξ και επιτρέπεις την ΑΛΛΟΙΩΣΗ και την απορρύθμιση των κοινωνιών χωρίς καμία αντίδραση, θα έρθει η ώρα του κακού. Αφότου η Γερμανία και η Γαλλία, ακολουθώντας μια πολιτική αδιανόητης ανοχής, άφησαν τις χώρες τους να γεμίσουν με ανεξέλεγκτες και μη αφομοιώσιμες πληθυσμιακές ομάδες, ε, είναι φανερό ότι πήγαιναν γυρεύοντας. Γιατί το φαινόμενο είναι αλληλένδετο: Οι μανιακοί θρησκόληπτοι χούλιγκαν, που τρομοκρατούν τη Δύση, σφάζουν ιερείς και βιάζουν γυναίκες και παιδιά, ΓΕΝΝΟΥΝ το αντίπαλον ή παράλληλο δέος. Εξίσου επικίνδυνοι είναι οι ψυχάκηδες που θέλουν να πάρουν τον Νόμο και την Τάξη, που δεν εφαρμόζει η Πολιτεία, στα χέρια τους και με θολωμένο μυαλό ψάχνουν μέσα στο πλήθος τον αόρατο εχθρό. Οπως στις ΗΠΑ όπου σούπερ-ντούπερ κομάντος, παλαίμαχοι του Ιράκ αφροαμερικανικής καταγωγής, εκτελούν σαν ελεύθεροι σκοπευτές αστυνομικούς για να εκδικηθούν τον χαμό άλλων μαύρων! Προσοχή, άμα χαθεί η μπάλα, έρχονται οι Τραμπ! Το αδύναμο κράτος και η αίσθηση της κοινωνικής ανασφάλειας κάνουν τον κόσμο να πάρει τα όπλα!


Το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε χτυπηθεί μέχρι τώρα από «μοναχικούς λύκους» με θρησκευτικά πρόσημα δεν σημαίνει ότι είμαστε εκτός κινδύνου. Το αντίθετο μάλιστα. Καταρχάς, όλοι ξέρουν ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι. Αρα κάποιος είτε αληθινά μοναχικός, είτε στημένος από έναν «γείτονα» που έχει ήδη αποσταθεροποιηθεί και θέλει να εξαγάγει την κρίση σε εμάς, με κάποια αγριότητα που θα προκαλέσει μαζικές αντιδράσεις σε ευαίσθητες εθνικά περιοχές, έχει μπροστά του πεδίον δόξης λαμπρόν. Του το δείχνουμε κιόλας με φακό μπας και χαθεί. Ομως ήδη έχουμε τους δικούς μας εσωτερικούς αλλοδαπούς λύκους του κοινού Ποινικού: Κάθε μέρα σχεδόν καταγράφεται μια στυγερή δολοφονία, άλλοτε για 100 κι άλλοτε για... 10 ευρώ. Οχι μόνο στις περιοχές όπου υπάρχει πρόβλημα με τους πρόσφυγες ή μετανάστες, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο κόσμος ζει πια με τον καθημερινό τρόμο ότι θα μπουκάρουν στο σπίτι του ή πως θα τον κλέψουν στη μέση του δρόμου.

Ταλαίπωροι ηλικιωμένοι πεθαίνουν από βασανιστήρια στα χέρια ληστοσυμμοριτών και δεν κουνιέται φύλλο. Ασε την τρομοκρατία, ένα άλλο πρόβλημα που τείνει να... νομιμοποιηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ ως μη κυβερνητική οργάνωση σε καθεστώς ατιμωρησίας. Πού ξανακούστηκε κοινοβουλευτικό κόμμα να τρέχει να υπερασπίζει κάθε λογής ακραία στοιχεία, να θεωρεί ένδειξη ελευθερίας τις βαρβαρότητες που γίναν στη Θεσσαλονίκη και να πρωτοστατεί στην προβολή ανοχής και ατιμωρησίας στα όποια ξένα κακοποιά στοιχεία παραμένουν στην Ελλάδα μεταξύ των «ροών». Ηδη γνωρίζουμε ότι ουκ ολίγοι από αυτούς που συμμετείχαν στις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες είχαν περάσει από τη χώρα μας σαν «λιαζόμενοι» της Τασίας.

Τώρα που εκατοντάδες Ευρωπαίοι μισότρελοι «μαχητές» του ISIS επιστρέφουν προς τις χώρες της Ε.Ε. καθώς χάνει τη μάχη το χαλιφάτο, από πού θα ξαναπεράσουν; Από το Σεν Τροπέ ή από τις Αλπεις; Φυσικά από τα μέρη μας, μια που δεν βλέπουμε και τον Ερντογάν να έχει μεγάλη κάψα να τους σταματήσει. Ολα αυτά σημαίνουν ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες πια να γίνουμε κι εμείς στόχος ή να βρεθούμε στο επίκεντρο μιας νέας ευρωπαϊκής τραγωδίας. Απέναντι στους «μοναχικούς λύκους», δηλαδή, έχουμε να αντιπαραθέσουμε κάτι κρατικοδίαιτους «κοπρίτες» που κάνουν τα στραβά μάτια όπου και όποτε μπορούν, αλλά και τα ΡΟΖ ΛΟΥΛΟΥ της Κουμουνδούρου που παίζουν επιπόλαια και με τρομοκρατία, και με εύφλεκτες θρησκευτικές μειονότητες, και με κάθε λογής σαλεμένο. Τι περιμένουμε; Πότε θα μπουκάρουν σε καμιά εκκλησία στα Κάτω Πατήσια με τα γιαταγάνια; Οι συνθήκες επιβάλλουν συναγερμό για θέματα ασφάλειας. Ενα μπαμ να γίνει και ο κόσμος θα περάσει, όπως κινδυνεύει να συμβεί στην υπόλοιπη Δύση, στην αυτοδικία. ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ! Κάτι θα οσμίζεται ίσως ένας Συριζαίος υπουργός που σχεδιάζει να κατασχέσει ένα εκατομμύριο κυνηγετικά όπλα, μη χαλάσουν την πανίδα... Μπας και αντιλαμβάνονται ότι με το ’να και με τ’ άλλο ο ανώνυμος πολίτης είναι έτοιμος να βγει έξω με το δίκαννο και να καταλήξει σαν αυτό που θέλει να πολεμήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά