Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Με τρένα και αεροπλάνα

Σε αυτή την στήλη τον Ιανουάριο του 2015 είχε περιγραφή η “περίπτωση Καμμένου” - επιτυχής προεκλογική εκστρατεία καθώς και η μελλοντική προοπτική του.
Ενάμιση χρόνο μετά ο κ. Καμμένος παρουσιάζεται τελείως γελοιοποιημένος στην κοινωνία. Μετά το τρενάκι και το σπασμένο χέρι του “μικρού Αλέξη”, το χωριό του Αστερίξ, την αύξηση του ΦΠΑ, την υπογραφή του μνημονίου, ήρθε και το Top Gun.

Το διαδικτυακό πάρτι το Σαββατοκύριακο ξεπέρασε και αυτό όταν ο κ. Καμμένος είχε γράψει ότι οι Σουηδοί έχουν τα Saab και εμείς τις γυναίκες τους ενώ ξεχάστηκε και η φωτογραφία όπου οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος συνομιλούν ευχάριστα με την κυρία Μέρκελ (την ίδια κυρία που έβριζαν)

Το πόστερ-μοντάζ των εραστών της ταινίας Top Gun που ανέβασε και στην

συνέχεια κατέβασε στο τουίτερ σίγουρα θα έχει ως συνέπεια να μην ξαναπεί την άθλια φράση “στα τέσσερα” στην Βουλή - φανταστείτε τι θα γινόταν εάν το τολμούσε.
Ότι όμως ο κ. Καμμένος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να αντεπεξέλθει στην σοβαρότητα της θέσης του Υπουργού Αμύνης που έχει διοριστεί δεν αφορά όμως μόνο τον ίδιο πλέον. Ο πολιτικός του προϊστάμενος και στενός του συνέταιρος κ. Τσίπρας έχει να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα στους πολίτες.

Θα αποδέχεται πλέον την συνέργεια του με την “Κέλλυ Μακ Γκιλις” και τις προσωπικές προσβολές με τέτοιου είδους αναρτήσεις την στιγμή που προσπαθούσε να εκμαιεύσει μια πρόσκληση στον Λευκό Οίκο; Θα συνεχίσει να αποδέχεται την γελοιοποίηση της Κυβέρνησης του προκειμένου να διατηρήσει την καρέκλα του;

Με όλα τα κακά των προηγούμενων κυβερνήσεων, καμία στο παρελθόν δεν είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο γελοιοποίησης το όποιο όμως αντανακλά στην Ελλάδα και σε όλους τους πολίτες.

Η καρέκλα είναι γλυκιά όμως και μπροστά στο καθεστώς που προσπαθεί να δημιουργήσει θα αποδέχεται κάθε προσβολή. Πως θα κυκλοφορούν όταν πέσουν;

Ανδ. Ψυχάρης-ΤΟ ΒΗΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Ο πιο εξυπνος λαος του κοσμου εκανε εναν αγραμματο πρωθυπουργο και αυτός με τη σειρα του εκανε ενα μεγαλυτερο απο αυτον νουμερο υπουργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά