Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Νύχτα ελαφρών τρολαρισμάτων και ψιλο-καζούρας στη Βουλή

Ένα μεγάλο τηλεοπτικό πάνελ θύμιζε η Βουλή κατά τη συζήτηση του Εκλογικού Νόμου (σ.σ.: και λογικά αφού η συνεδρίαση μεταδίδεται τηλεοπτικά…) με αρκετά αυθόρμητα τρολαρίσματα από τα έδρανα κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων και τις απαραίτητες δραματικές εχθροπραξίες στο τέλος για την τιμή των όπλων.
Γενικά ο Βασίλης Λεβέντης είχε την τιμητική του. Δεν είναι μόνο η ατάκα του Κώστα Σκανδαλίδη «πριν από λίγο όλοι γελάσαμε με τον συμπαθή και γραφικό Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων» που τον έκανε να σηκωθεί από το έδρανό του και να κατευθυνθεί προς το έδρανο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με άγριες διαθέσεις απαντώντας «Δεν ντρέπεσαι να λες εμένα γραφικό; Όλοι ξέρουμε τι
έκανες 40 χρόνια».
Η στιγμή του «τσαμπουκά» μεταξή Κώστα Σκανδαλίδη γαι Βασίλη Λεβέντη
Η στιγμή του «τσαμπουκά» μεταξή Κώστα Σκανδαλίδη γαι Βασίλη Λεβέντη
Ο Βασίλης Λεβέντης και ο πρόσφατος «έρωτάς του» για τον ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιήθηκε και από τη Σοφία Βούλτεψη προκειμένου να πικάρει τον Πάνο Καμμένο όταν κάποια στιγμή του φώναξε «Πάνο, άργησες! Ήρθε ο Λεβέντης και τα βρήκε με τον Τσίπρα!». Καρφί που προκάλεσε την αντίδραση του Τέρενς Κουίκ και την παρέμβαση του Νίκου Βούτση.
Η χειραψία Λεβέντη-Τσίπρα που συζητήθηκε (ελλείψει άλλων γεγονότων)
Η χειραψία Λεβέντη-Τσίπρα που συζητήθηκε (ελλείψει άλλων γεγονότων)
Τέλος «καρφί» για τον Βασίλη Λεβέντη πέταξε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν κάποια στιγμή είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα: «σας είδα παρακολουθήσατε την ομιλία του κ. Λεβέντη αλλά όχι του κ. Καμμένου… Μήπως ετοιμάζεστε για καμιά τράμπα;» με την απαραίτητη βαβούρα να ακολουθεί φυσικά.
Από την άλλη ο Πάνος Καμμένος που στην αρχή της συνεδρίασης είχε μια γρήγορη στιχομυθία με τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής ο οποίος τον αποκάλεσε «εθνικά επιζήμιο». Για να πάρει την απάντηση από τον ΥΠΕΘΑ: «τιμή μου να το λέει αυτό ένας ναζί».
Ο Πάνος Καμμένος και ο Αλέξης Τσίπρας κάνουν τις «κακές γλώσσες» να σωπάσουν
Ο Πάνος Καμμένος και ο Αλέξης Τσίπρας κάνουν τις «κακές γλώσσες» να σωπάσουν
Γενικά όμως ο Πάνος Καμμένος που γενικά πρωταγωνιστεί σε πολλά επεισόδια δεν ήταν σε ιδιαίτερη φόρμα. Ακόμα και όταν προς το τέλος της συνεδρίασης η Φώφη Γεννηματά τον αποκάλεσε «ακροδεξιά απόφυση» εκείνος αρκέστηκε σε ένα σχολικού επιπέδου «παρά φύσιν σοσιαλίστρια είστε εσείς».
Κατά τα άλλα είχαμε τα αναμενόμενα: επιθέσεις για το ποιος προσβλέπει στις ψήφους της Χρυσής Αυγής (σ.σ.: εκεί ο Νίκος Βούτσης έχασε την ψυχραιμία του και κατέβηκε από το προεδρείο για να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη), αλληλοκατηγορίες μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτακη και γέλια όταν ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε ότι σε ηλικία 6 μηνών ήταν πολιτικός κρατούμενος της δικτατορίας (σ.σ.: του απάντησε με Μπαλτάκο ο Αλέξης Τσίπρας).
Γενικά πάντως ο Αλέξης Τσίπρας έμοιαζε «στραβωμένος». Ιδιαίτερα όταν ξεχνιόταν
Γενικά πάντως ο Αλέξης Τσίπρας έμοιαζε «στραβωμένος». Ιδιαίτερα όταν ξεχνιόταν
Πάντως ένας από τους πιο θορυβογενείς και ζωηρούς σχολιαστές των εδράνων κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (σ.σ.: κάτι σαν αυτούς που σχολιάζουν μεγαλόφωνα τα έργα στο σινεμά), αναδείχθηκε ο Κώστας Τζαβάρας της ΝΔ. Σε σημείο να αναγκάσει την Τασία Χριστοδουλοπούλου (σ.σ.: που αντικατέστησε τον Νίκο Βούτση) να σχολιάσει σκωπτικά ότι «βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα σήμερα». Μόνο που δυστυχώς η προνοητικότητα του να μην ανοίγει το μικρόφωνο έκανε τα σχόλιά του να χαθούν στη λήθη της ιστορίας χωρίς να καταγραφούν.
Ο Κώστας Τζαβάρας σε μια από τις πολλές στιγμές καφενειακής έξαρσης
Ο Κώστας Τζαβάρας σε μια από τις πολλές στιγμές καφενειακής έξαρσης
http://www.protagon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά