Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Πού πήγε η ερωτική σχέση;

Στον ενάμιση χρόνο που είναι Πρωθυπουργός το μόνο που παραδέχθηκε στην ίδια τηλεοπτική του συνέντευξη πως έχασε ήταν η... ερωτική σχέση που είχε με τον κόσμο. Επαφή όμως με τον κόσμο, όπως έσπευσε αμέσως μετά να εξηγήσει, εξακολουθεί να έχει, αλλά στον δρόμο του έφυγε ο... ερωτισμός: «Δεν είναι η ερωτική σχέση που είχα όταν ήμασταν στην αντιπολίτευση, αλλά η σχέση υπάρχει» είπε συγκεκριμένα. Δεσμεύτηκε ωστόσο ότι έχει καιρό να την ξανακερδίσει: «Θα κερδίσουμε αυτόν τον κόσμο με τα αποτελέσματα της πολιτικής μας το φθινόπωρο του '19», προαναγγέλλοντας ότι
οι εκλογές θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας. Ευσεβείς πόθοι θα πείτε, αλλά για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους υπουργούς ο ερωτισμός με τον κόσμο χάθηκε προ πολλού, αφού οι περισσότεροι δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν, ή εάν προτιμάτε να βγουν έξω από τα σπίτια τους στις εκλογικές τους περιφέρειες. Τι άλλο νομίζουν ότι θα κάνουν άραγε ώστε το φθινόπωρο του '19 ο κόσμος να τους... ξαναερωτευτεί;
ΒΗΜΑτοδότης

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το παιδάριο, που δεν είχε βάλει ούτε ένα ένσημο πριν γίνει πρωθυπουργός, συνεχίζει να μαθαίνει κούρεμα στου κασίδι το κεφάλι. Σε άλλες σοβαρές χώρες θα τον είχαν διώξει με τις κλωτσιές οι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. Στην Ελλάδα παρακολουθούμε απαθείς και στοιχισμένοι πίσω από κάποιους πολιτικούς και δημοσιογράφους.
    Δυστυχώς αυτή η ομάδα που μας κυβερνά είναι πολύ επίμονη και μαχητική. Τους θυμάμαι ως ομάδα Μπανιά μέσα στους κόλπους του Αναθεωριτισμού και πάντα είχαν το ένστικτο της επιβίωσης.
    Αυτή η ομάδα είχε διαχυθεί σε πολλά κόμματα και ο βασικός της πυρήνας ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους ανακαλέσει στην ενεργό τάξη. Όταν θα συμβεί ΚΑΙ αυτό δεν θα ξεκολλήσουν από το σβέρκο μας.
    Επίσης θυμάμαι ότι όλη αυτή η ομάδα είχε άριστες σχέσεις με όλες τις μορφές της οικονομικής ολιγαρχίας και στα ζούλα περνούσαν πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά