Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Διαζύγιο Τσίπρα με τον λαό

Είναι αλλιώς να κατακεραυνώνεις την υποτιθέμενη διαπλοκή και αλλιώς να υπερασπίζεσαι τον Καλογρίτσα, τον Σαββίδη και τους λοιπούς φερέλπιδες νεοκαναλάρχες. Οταν ρωτήθηκε στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Σκάι ο Πρωθυπουργός είπε το αμίμητο: «Δεν μας ενδιαφέρουν αυτοί που έρχονται. Δεν περιμένω άλλωστε να έρθουν ευαγή ιδρύματα». Το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός και η παρέα του ετοιμάζονται να παραδώσουν την ενημέρωση του ελληνικού λαού σε πρόσωπα που προέρχονται από τα σκοτεινά βάθη της ελληνικής επιχειρηματικότητας προφανώς δεν μπορεί να είναι αδιάφορο. Και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι αριστερό...
Δεν γίνεται ο Πρωθυπουργός να μην μπορεί να υπερασπιστεί την επιλογή του στον ελληνικό λαό και να παριστάνει τον αδιάφορο. Ο κόσμος όμως έχει μάτια και βλέπει. Και μυαλό βεβαίως για να κρίνει.
Ο έρωτας του λαού έναντι του Πρωθυπουργού δείχνει να τελειώνει. Αυτό μαρτυρά η όλο και μεγαλύτερη απόσταση που τηρούν οι πολίτες απέναντι στους υπουργούς, τους βουλευτές, τα κυβερνητικά στελέχη και αυτόν ακόμα τον ίδιο. Οι αποδοκιμασίες τελευταίως είναι συνεχείς. Πάμπολλα είναι τα παραδείγματα από όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε στην προχθεσινή επίσκεψή του στη Σαντορίνη για τα εγκαίνια του εκεί νοσοκομείου, δεν τον ζύγωσε άνθρωπος. Μόνο κάτι νοσοκόμες για να βγάλουν selfies μαζί του (ο άνθρωπος τρελαίνεται για τις selfies) και λιγοστοί υπάλληλοι του νοσοκομείου οι οποίοι και του την «έπεσαν» διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, για τους φόρους, για την ακρίβεια και για την κακή ποιότητα τουριστών που έρχονται στο νησί, οι οποίοι όχι μόνο δεν ξοδεύουν χρήματα αλλά και φοροδιαφεύγουν. Οπότε δικαίως πλέον γίνεται λόγος για... διαζύγιο με τον λαό.
BHMAτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά