Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Επίθεση «Βήματος» σε Tσίπρα, Παππά και υποψήφιους καναλάρχες

Εκτενές ρεπορτάζ για τα πρόσωπα που διεκδικούν τηλεοπτικές άδειεςδημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής με τίτλο «Οι καναλάρχες του κυρίου Παππά», με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά, κάνοντας λόγο για «λάσπη και ευφάνταστα σενάρια».
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το skai.gr, το «Βήμα» αναφέρεται στον Χρήστο Καλογρίτσα, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό.
Ως «άνθρωπο από το ημίφως» χαρακτηρίζει η εφημερίδα τον Χρήστο Καλογρίτσα, εργολάβο και έκδοτη στα τέλη της δεκαετίας του 1980, της εφημερίδας Πρώτη.
Αναφέρεται, μάλιστα, στην κουμπαριά του με τον
υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.
Το «Βήμα» παραθέτει μάλιστα και τις συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ το 2009 μεταξύ του Χρήστου Καλογρίτσα και του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κατασκευαστής εκδήλωνε την αγάπη του για τον επικίνδυνο κακοποιό. 
Με τίτλο «Ο τσιγαράς από το Ροστόφ που επιθυμεί τώρα και κανάλι», η εφημερίδα αναφέρεται και στις επενδυτικές δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη.
Τέλος, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το βασικό ερώτημα σύμφωνα με το «Βήμα» είναι αν η διεκδίκηση άδειας από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στοχεύει στο κέρδος ή την ασυλία.
«Πολλοί σπεύδουν να συνδυάσουν την επιδίωξή του να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια με τη δύναμη που δίνει σε κάποιον η τηλεόραση, ιδίως αν αυτός έχει ‘περιπέτειες’ με τη Δικαιοσύνη» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.
 http://www.lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά