Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Ξυδάκης για φόρους: Η κυβέρνηση συμπονά και υποφέρει μαζί με τους πολίτες

Αφού πρώτα παραμύθιασαν έναν ολόκληρο λαό με χιλιάδες ψεύτικες υποσχέσεις τώρα που ο κόσμος ξεσηκώνεται για τις περικοπές στις συντάξεις ,την άγρια φορολόγηση και την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ , έρχονται να μας προσφέρουν συμπόνοια.
Κάτι παρόμοιο μας έλεγαν ότι τάχα υπέγραψαν τα μνημόνια ..κλαίγοντας , τώρα τους πήρε ο πόνος και υποφέρουν μαζί μας.
Λίγη τσίπα μωρέ , τολμήστε αν μπορείτε να μιλήσετε την γλώσσα της αλήθειας στους ταλαίπωρους πολίτες και μην υποτιμάτε τόσο την νοημοσύνη τους .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα καλό είχε πάντως η άνοδος του Σύριζα στην εξουσία. Την απόλυτη ξεφτίλα της αριστεράς.
Τώρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

Ανώνυμος είπε...

Πονάμε ρε μαζί σας, τι άλλο να κάνει το Κόμμα για εσάς; ΥΓ:Μην ξεχάσετε να πληρώσετε ζώα

Ανώνυμος είπε...

Λίγο είναι να έχεις έναν άνθρωπο να ακουμπήσεις πάνω του ξέροντας ότι θα σε καταλάβει? Να του λές ότι με αυτά που σου κάνει πονάει ο πισινός σου , με την καλή έννοια πάντα, και αυτός να βαλαντώνει στο κλάμα? Οχι υποκριτικά αλλά επειδή βγαίνει από μέσα του. Ετσι ανθρώπινα. Και μπορεί να ετοιμάζει ένα δεύτερο ημίχρονο ακολασίας αλλά δεν το κάνει από κακία και σκοπιμότητα, οχι! Το κάνει γιατί αλλιώς δεν θα μπορεί να συνεχίσει να σε παρηγορεί. Ξέρετε τι είναι για αυτόν να μην προσφέρει στον συνάνθρωπό του ως υπουργός μια ζεστή αγκαλιά, ένα χάδι ενα..... κατι τις τέλος πάντων? Θα μαραζώσει και θα το έχουμε και κρίμα στο λαιμό μας. Γιαυτό λοιπόν εμείς οφείλουμε να είμαστε πλυμένοι και με καθαρό εσώρουχο και για την ψυχική μας γαλήνη και ισορροπία φροντίζουν οι υπουργοί μας. Γιατί τα λόγια του Ξυδάκη, του Πολάκη, του Φίλη είναι βάλσαμο στην ψυχή. Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε και κλαίτε για εμάς!

Η Πελασγία από ψηλά