Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Στεφανίδη: Ούτε και ξέρω τι είναι η Αυγή, πόσο μάλλον να τους απαντήσω

Ο καθένας διαβάζει δηλώσεις μου και νομίζει ότι τον αφορούν, έγραψε στο Twitter η χρυσή Ολυμπιονίκης στο επί κοντών των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Απάντηση στις «νουθεσίες» της Αυγής προς την ίδια «να... διαβάζει περισσότερο» για τη δήλωσή της «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια» έδωσε μέσω Twitter η Κατερίνα Στεφανίδη.
Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο απαντώντας σε μια από τις αναρτήσεις για το άρθρο της Αυγής έγραψε ως απάντηση - την οποία αργότερα ωστόσο διέγραψε:

«Ποιο άρθρο ρε παιδιά; Ούτε και ξέρω τι είναι Αυγή πόσο μαλλον να ασχολειθώ να διαβάσω άρθρο τους και να τους απαντήσω κιόλας»

Σε δεύτερη συνεχόμενη απάντησή της προσθέτει δε: Ο καθένας διαβάζει δηλώσεις μου και νομίζει ότι τον αφορούν.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Στεφανίδη στο Twitter:


3 σχόλια:

  1. Να φτιάξουμε έναν ζωολογικό κήπο να μαντρώσουμε μέσα τα καθυστερημένα δίποδα που διαβάζουν Αυγούλα κ Χωνί. Προστατευόμενο είδος ηλιθίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εναι ετσι 8:00:00 μ.μ. EEST πες μας και τι πρεπει να κανουμε τους υπολοιπους απο την αλλη μερια που διαβαζουν τον δεξιοφρονο τυπο?
    Δυσκολο βεβαια!!
    Γιαυτο και σε συμβουλευε η γιαγια σου για να στο ξαναθυμησω! Πριν γραψεις και εκφρασεις κατιτι βουτα τη γλωσσα σου στο μυαλο σου.
    Η καυμενη γιαγια σου πιστευε βεβαια τοτε οτι θα διαφυλαγες ενα κουκουτσι απο αυτο στο κρανιο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mπραβο κοριτσαρα μου!! Αφ ενος για το χρυσο και που δοξασες την ελλαδα και εκανες υπερηφανους τους Ελληνες, αφ ετερου που δεν γνωριζεις αυτο το τοσο σπουδαιο κομματικο εντυπο που λεγεται ΑΥΓΗ. Τι οργανο κι αυτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά