Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Λεβέντης: Ο Τσίπρας έρχεται σπίτι μου και τον συμβουλεύω

Για τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Λεβέντης στο «ΣΤΙΓΜΑ FΜ» , «Μιλώ συχνά με τον κ. Τσίπρα, τον επισκέπτομαι ή έρχεται σπίτι μου και τον συμβουλεύω χωρίς να ζητώ τίποτα ως αντάλλαγμα.
«Με τον ΣΥΡΙΖΑ τα βρήκαμε στην απλή αναλογική, αλλά ως Ένωση Κεντρώων ζητάμε και άλλα πράγματα, όπως καμιά σύνταξη άνω των 1.500 ευρώ, όχι σε διπλές συντάξεις και να φύγουν οι αργόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι».
Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι
το περασμένο διάστημα ήταν προγραμματισμένη συνάντηση στο Μαξίμου μεταξύ των δυο πολικών αρχηγών η οποία δεν έγινε ποτέ.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης δεν δίστασε να αποκαλέσει εχθρό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αποκάλυψε ότι αν χρειαστεί μετά τις εκλογές θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση.
«Εχθρός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επεδίωξε το μπόνους των 50 εδρών σε συνεννόηση με ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ. Έγκλημα αυτό που έκανε η Φώφη Γεννηματά, να μην ψηφίσει την απλή αναλογική και να ανοίξει τον δρόμο στον Μητσοτάκη. Προφανώς τα έχει βρει με τον Μητσοτάκη».
«Κλασσική περίπτωση οικογενειοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ποτέ δεν αποκήρυξε τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, για την προδοσία το 1965 στην Ένωση Κέντρου που είχε πάρει 54%. Αυτές οι οικογένειες έχουν γαλουχηθεί στην εξουσιομανία που την παρέχει ο καλπονοθευτηκός εκλογικός νόμος».
Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε στα σενάρια επιστροφής του Κώστα Καραμανλή στην ενεργό πολιτική σκηνή, υπενθυμίζοντας ότι Κανένας πρώην πρωθυπουργός δεν επέστρεψε, κακώς κρατά και βουλευτική έδρα. Δεν υπάρχει χώρος για επιστροφή γιατί υπάρχουν πολλοί μνηστήρες.
 http://www.lykavitos.gr/

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ;
    ΧΑΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο τσιπρας συμβουλευεται τον λεβεντη, φανταστειτε τι γινεται σε τουτη την ερμη τη χωρα. Φτασαμε να κανει ο λεβεντης το πολιτικο παιχνιδι και να δρομολογει εξελιξεις στη χωρα μαζι με τον καμμενο. Παμε να φυγουμε το γρηγοροτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά