Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

ΑΕΙ Απόδρασης από το γκουλάγκ του ΣΥΡΙΖΑ

 Του Θέμου Αναστασιάδη-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Τα παιδιά μπαίνουν στις καλές σχολές για να βγουν άρον άρον από τη χώρα.
Τα απλά μαθηματικά της Αληθινής Συμφοράς Αριστεράς σκοτώνουν
τον νέο Ελληνα: Από τη γενιά των 700 ευρώ στα 400 σε 1,5 χρόνο.  Στα 3 πόσο;
Tώρα, όσο θα χτυπά την πόρτα η Eφορία για να σου πάρει κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα, έως ότου όλοι καταλήξουν στα ταμεία ανεργίας και τα πτωχοκομεία, τόσο θα βλέπεις να ραγίζει το γυαλί στη χρυσοσκονισμένη βιτρίνα του ΣΥΡΙΖΑ. Σιγά-σιγά αποκαλύπτεται η συνήθης, εδώ που τα λέμε, βρώμα και δυσωδία όλων των παρανοϊκών καθεστώτων που στην περίπτωση των ημέτερων έχει και παραπάνω αξία γιατί μίλαγαν για ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ της ψευδο-Αριστεράς και δείχναν με το δάχτυλο. Τώρα όλος ο κόσμος τούς δείχνει επίσης το δάχτυλο. (Οχι το ίδιο βέβαια.) Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Για να φτάσει βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος να καταγγέλλει άλλους Συριζαίους ότι

έχουν στήσει μηχανή για να βγάζουν λεφτά απ’ τους (λαθρο)μετανάστες και τους πρόσφυγες και... να μη συμβαίνει τίποτα (ούτε στην καταγγέλλουσα βουλευτή, ούτε στους συντρόφους που καταγγέλλει), αντιλαμβάνεται κανείς τι γίνεται από κάτω. Οχι μόνο στις Σέρρες, όπου το συγκεκριμένο περιστατικό με τον μπαμπά νεο-Συριζαίο να αναλαμβάνει το κέτερινγκ των ξένων από... την αρμόδια Συριζαία κόρη του, αλλά παντού στην Επικράτεια, όπου συστήματα, άλλοτε πράγματι κομματικά κι άλλοτε τάχα μου, ΤΡΩΝΕ και ΠΙΝΟΥΝ εις βάρος όλων των άλλων δυστυχισμένων. Γιατί το ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ είναι οποιοσδήποτε ΜΗ «ημέτερος», ο Ελληνας πολίτης που αφανίζει συστηματικά ο αδίστακτος φορομπήχτης με ανεπανάληπτες θρασύτατες κωλοτούμπες. Οσο μεγαλώνει η φτώχεια, τόσο θεριεύει το ψέμα και η φαρισαϊκή συμπόνια τους.
Για τον ΕΝΦΙΑ που έρχεται από αύριο, μην αγχώνεστε. Πηγαίνετε στην τοπική ΔΟΥ με φωτοτυπίες από τις δηλώσεις Τσίπρα ότι έχει καταργηθεί. Οσο για τον... γενναιόδωρο βασικό και τις συντάξεις των 385 ευρώ που διαφημίζει ο Κατρούγκαλος, είναι η ζωντανή απόδειξη της δίκαιης ανάπτυξης που θα εξαγγείλουν στη ΔΕΘ! Αντί για τα... κεντροδεξιά εφτακοσάρια στο όνομα της γενιάς των 700 ευρώ, όπου σπεκούλαραν τρελά, έχουμε τώρα τα... πρωτοαριστερά 400άρια, που ναι μεν είναι λιγότερα, αλλά τα παίρνεις από καλό χέρι! Αυτά σε ενάμιση χρόνο ΣΥΡΙΖΑ… Στα τρία πόσα θα παίρνεις; Ενα κι ένα κάνει δυο; Αμ δε! Αυτοί μέχρι και τα απλά μαθηματικά θα αλλάξουν για να δικαιωθούν. Μέχρι και τον Πυθαγόρα θα στείλουν σε Ειδικό Δικαστήριο.
Το πιο αισχρό με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ότι απέτυχε ή παραπλάνησε, αλλά ότι συστηματικά κουκουλώνει τις ακαθαρσίες του και μετά κοιτάζει γύρω-γύρω απορημένα, αθώα και αιφνιδιασμένα, σαν τα σκυλιά που γίναν viral στο Διαδίκτυο όταν τα μάλωνε ο ιδιοκτήτης τους ζητώντας να μάθει ποιο από τα δύο του ’φαγε το παπούτσι. Το ψέμα και το κουκούλωμα είναι οι μεγάλες αρρώστιες που θα τους πάνε στον πάτο. Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ -ποιος άλλος... (έχει μείνει... να κλείσουν;)- αποκάλυψε την προηγούμενη Κυριακή ότι ο βασικός σύμβουλος Επικοινωνίας του πρωθυπουργού, ως δημοσιογράφος της «Αυγής» (τι είν’ αυτό, Κατερίνα;), εργάστηκε και για το φιλοσκοπιανό ίδρυμα Σόρος. Αποστολή τους μαζί με έναν άλλον Ελληνα καθηγητή πανεπιστημίου να μελετήσουν ποια είναι και πώς θα μεταστραφεί η κοινή γνώμη στην Ελλάδα υπέρ της Ουκρανίας και κατά της Ρωσίας εν μέσω της γνωστής εξελισσόμενης κρίσης. Ο εν λόγω δημοσιογράφος, που είχε κατά σύμπτωση αναρωτηθεί δημοσίως «μα όλοι λένε τα Σκόπια Μακεδονία, και τι πειράζει;» (την εποχή ακριβώς που είχε τα πάρε-δώσε με το φιλοσκοπιανό ίδρυμα), απάντησε: «Το έκανα για τα λεφτά, είχα ανάγκη, πού είναι το κακό;». Προσέξτε. Τι ηθικό πλεονέκτημα! Τα ΛΕΦΤΑ, ρε συντρόφια.
Ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ, που πάει πια κόντρα σε κάθε διακηρυγμένη πρόθεσή του και ΛΗΣΤΕΥΕΙ, με πλήρη συνείδηση του τι κάνει, το ΒΙΟΣ των Ελλήνων, στηρίζεται κατά 99% στην προσωπική ΚΟΝΟΜΑ και την ιδιοτέλεια: Οι νόμιμες βουλευτικές αποζημιώσεις για τις οποίες, απ’ ό,τι φαίνεται, ΠΟΥΛΑΝΕ και τη μάνα τους αφού... 7.000 ευρώ δεν θα έβγαζαν με... τα προσόντα που έχει καθένας απ’ αυτούς ούτε σε έναν χρόνο ΑΝ, λέμε ΑΝ, έβρισκαν κάποιον να τους προσλάβει. Και πέρα από τα νόμιμα, όμως, υπάρχουν και οι παράπλευρες κονόμες, όπως αυτές που κατήγγειλε η ίδια η Συριζαία βουλευτής και μας έβγαλε και από τη δύσκολη θέση. Γιατί αλλιώς θα μας έλεγαν και κίτρινους και ρατσιστές.  Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα... από τους αλληλοδιορισμούς μεταξύ τους! Δεν ξέρει ο ένας πού έχει βολευτεί ο άλλος! Ολα για τα λεφτά, συντρόφια.
Χάνει η μάνα το παιδί και κυριολεκτικά, όπως συνέβη με τη χρυσή Ολυμπιονίκη μας στο επί κοντώ, την Κατερίνα Στεφανίδη, στην οποία επιτέθηκε ανόητα και χυδαία η εφημερίς της κυβερνήσεως «Αυγή». Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι η μητέρα της έχει συστρατευτεί, έχει αγωνιστεί και έχει εκλεγεί τοπικά... με τον ΣΥΡΙΖΑ! Κι όμως, αυτό το κυβερνητικό μόρφωμα στράφηκε ανεξήγητα και παράλογα απέναντι στο «χρυσό παιδί» της που έφερε στην Ελλάδα τέτοια διάκριση. Πάρα ταύτα η αριστερή, ας πούμε, μητέρα αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα την αμετροέπεια και την καφρίλα του κόμματος που συμπαθεί απέναντι στην κόρη της  που λατρεύει! Μπράβο της! Αλλά τι να πει και ο πατέρας της Κορακάκη όταν αποδεικνύεται ότι κάποιοι απέκλεισαν... μυστηριωδώς την ηρωίδα με τα δύο μετάλλια από την τιμητική εκδήλωση στην Αθήνα που οργάνωσε -μόνος αυτός- ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπό την εντυπωσιακή αδιαφορία της λοιπής Πολιτείας.
Α… ΜΕΓΑ έγκλημα διέπραξαν οι Ολυμπιονίκες και γι’ αυτό λοιδορούνται από την Πρώτη φορά Αριστερά. ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ εκεί που όλοι πρέπει να γίνουν δούλοι και ζήτουλες του κράτους-πατέρα! Γι’ αυτό «σκοτώνονται» άλλωστε και τ’ άλλα παιδιά, oι αθλητές και πρωταθλητές των Πανελλαδικών, να μπουν στην Ιατρική ή όποια ειδικότητα, επιστημονική ή τεχνική, έχει ζήτηση στο εξωτερικό… ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ κάποια στιγμή από τον σοσιαλιστικό «παράδεισο» του ψεύδους, του τρόμου, της φτώχειας όπου βλέπουν να αργοσβήνουν οι γονείς τους. (Οπως γίνονταν σούπερ αθλητές οι νέοι στον υπαρκτό σοσιαλισμό μπας και δραπετεύσουν κάποια στιγμή εκτός. Τα ίδια ζούμε αναλογικά...) Γιατί οι συμφωνίες του αίσχους που υλοποιούν θα πνίγουν 50 χρόνια τη χώρα. Αρα, σου λέει το παιδί... όποιος πρόλαβε, πρόλαβε κι έφυγε. Και ΕΖΗΣΕ έξω από το ευρωγκουλάγκ του ΣΥΡΙΖΑ.
ΥΓ.:  Oσο είναι ανοιχτά τα σύνορα για μας... Μήπως εκτός από τις τράπεζες, τις εταιρείες, τα μίντια και... το Πρωτάθλημα, τα κλείσουν μια ωραία πρωία κι αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά