Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση Α.Ο Πελασγιακός



Στα πλαίσια της σταδιακής  αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου του χωριού μας , προχωρήσαμε σε μερική φωταγώγησή του.
Στόχος μας είναι μέχρι τέλη Αυγούστου να ολοκληρωθεί η φωταγώγηση με τέσσερις  ακόμη  προβολείς περιμετρικά του γηπέδου,  ώστε να μπορεί η ομάδα μας να προπονείται και βραδινές ώρες , ειδικά το χειμώνα που το φως της ημέρας μας περιορίζει στις αθλητικές μας δραστηριότητες .
Τονίζουμε ότι το γήπεδο δεν είναι μόνο για την ομάδα , αλλά και για όποιον κάτοικο του χωριού μας επιθυμεί  να αθληθεί . Γι αυτό κάθε  ημέρα οι προβολείς θα είναι αναμμένοι μέχρι τις 22:00 , έτσι ώστε ο καθένας να έχει τη δυνατότητα άθλησης και τις βραδινές ώρες.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι
από την Παρασκευή 13/08/2016 θα κυκλοφορήσουν κάρτες οικονομικής ενίσχυσης  των 5,00€, που με την ευγενική υποστήριξή σας θα βοηθήσουν την ομάδα να ανταπεξέλθει  στα έξοδα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017
Ενδεικτικά σας πληροφορούμε ότι και μόνο για τις διαιτησίες στο Β τοπικό της ΕπΣΦ που συμμετέχει η ομάδα μας, το κόστος ανέρχεται σε 130,00€ για το κάθε  εντός έδρας παιχνίδι και σε 60,00€ για το κάθε εκτός έδρας παιχνίδι , ήτοι συνολικό κόστος 2.500,00€ περίπου , που αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα των υψηλά απαιτούμενων εξόδων, χωρίς  καν να αναφερθούμε στα περαιτέρω αναγκαία και βασικά έξοδα , και τονίζοντας ότι δεν παρέχεται καμία κρατική επιχορήγηση  για οποιαδήποτε ομάδα.
Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά για τις Άγιες ημέρες του Δεκαπενταύγουστου και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού .

Με εκτίμηση το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά