Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση Α.Ο ΠελασγιακόςΣτα πλαίσια της σταδιακής  αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου του χωριού μας , προχωρήσαμε σε μερική φωταγώγησή του.
Στόχος μας είναι μέχρι τέλη Αυγούστου να ολοκληρωθεί η φωταγώγηση με τέσσερις  ακόμη  προβολείς περιμετρικά του γηπέδου,  ώστε να μπορεί η ομάδα μας να προπονείται και βραδινές ώρες , ειδικά το χειμώνα που το φως της ημέρας μας περιορίζει στις αθλητικές μας δραστηριότητες .
Τονίζουμε ότι το γήπεδο δεν είναι μόνο για την ομάδα , αλλά και για όποιον κάτοικο του χωριού μας επιθυμεί  να αθληθεί . Γι αυτό κάθε  ημέρα οι προβολείς θα είναι αναμμένοι μέχρι τις 22:00 , έτσι ώστε ο καθένας να έχει τη δυνατότητα άθλησης και τις βραδινές ώρες.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι
από την Παρασκευή 13/08/2016 θα κυκλοφορήσουν κάρτες οικονομικής ενίσχυσης  των 5,00€, που με την ευγενική υποστήριξή σας θα βοηθήσουν την ομάδα να ανταπεξέλθει  στα έξοδα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017
Ενδεικτικά σας πληροφορούμε ότι και μόνο για τις διαιτησίες στο Β τοπικό της ΕπΣΦ που συμμετέχει η ομάδα μας, το κόστος ανέρχεται σε 130,00€ για το κάθε  εντός έδρας παιχνίδι και σε 60,00€ για το κάθε εκτός έδρας παιχνίδι , ήτοι συνολικό κόστος 2.500,00€ περίπου , που αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα των υψηλά απαιτούμενων εξόδων, χωρίς  καν να αναφερθούμε στα περαιτέρω αναγκαία και βασικά έξοδα , και τονίζοντας ότι δεν παρέχεται καμία κρατική επιχορήγηση  για οποιαδήποτε ομάδα.
Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά για τις Άγιες ημέρες του Δεκαπενταύγουστου και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού .

Με εκτίμηση το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Πελασγία από ψηλά