Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Κανείς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ την Εφορία!

Η μεγαλύτερη και η πιο ροκ συναυλία ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ συνεπαίρνει την Ελλάδα απ΄άκρον εις άκρον.
Επιτέλους οι Ελληνες κοψοχέρηδες ψηφοφόροι ανακαλύπτουν πως για να πέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που λεηλατεί τις ζωές τους είναι να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τις οφειλές τους στην Εφορία και στο Ελληνικό Δημόσιο.
Μόνο έτσι θα ενεργοποιηθεί ο ΚΟΦΤΗΣ στους μισθούς των αχρήστων Δημοσίων Υπαλλήλων κι αυτοί οργισμένοι θα εκδικηθούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι Ελληνες πολίτες συνειδητοποιούν πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη πράξη αντίστασης από το ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τα χρέη τους στο διεφθαρμένο Ελληνικό Δημόσιο.
Ετσι ο ένας φορολογούμενος παρακινεί τον άλλον λέγοντάς του:

-Πάρε κι εσύ μέρος στην συναυλία. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ για να πέσουν οι μακελάρηδες. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!!!
Πρόκειται για την μαγαλύτερη λαική αντίσταση των τελευταίων 6 χρόνων.
Ηδη η αντίσταση των Ελλήνων φέρνει αποτελέσματα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σωτήρη Νίκα στον ΣΚΑΙ:

Νέα αύξηση, 1,2 δισ. ευρώ, κατέγραψαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογουμένων προς το Δημόσιο τον Ιούνιο, ανεβάζοντας το συνολικό πόσο σχεδόν στα 90 δισεκ. ευρώ!!!!!!!!!!
Το οικονομικό επιτελείο ανησυχεί ότι η κατάσταση τους επόμενους μήνες ενδεχομένως να επιδεινωθεί, καθώς θα πρέπει να καταβληθούν ο φόρος εισοδήματος, ο ΕΝΦΙΑ και τα τέλη κυκλοφορίας.

Επίσης και τα χρέη του Δημοσίου, προς προμηθευτές και φορολογούμενους αυξήθηκαν τον Ιούνιο, φθάνοντας στα 7,2 δισ ευρώ, από 7 δισ. ευρώ που ήταν τον Μάιο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκαν στη δημοσιότητα, από τα 7,2 δισ. ευρώ που είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του κράτους, τα 5,9 δισεκ. ευρώ αφορούν σε οφειλές προς προμηθευτές και τα υπόλοιπα 1,3 δισ. ευρώ σε εκκρεμείς επιστροφές φόρων.


Kαι καθώς η αντίσταση των Ελλήνων φορολογουμένων με το ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ κορυφώνεται, τα ευχάριστα νέα από τα έσοδα του Τουρισμού μάς δίνει μεγαλύτερο κουράγιο: Φέτος θα μειωθούν οι εισπράξεις από τον Τουρισμό άρα το άθλιο και διεφθαρμένο κράτος θα αναγκασθεί να ενεργοποιήσει τον Κόφτη στους μισθούς των κηφήνων Δημοσίων Υπαλλήλων. Αυτό είναι το κομβικό σημείο!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Αυτό είναι το Κίνημα που Συνεπαίρνει όλη τη χώρα…
 http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά