Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

«Άγριο τρολάρισμα» ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση! «Το καραβάνι κόλλησε στην άμμο της πολιτικής ερήμου…»

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ τόσο για το θέμα της δημιουργίας ισλαμικού τεμένους και τη διαφοροποίηση των ΑΝΕΛ από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για τις εργολαβίες με υπέρβαση προϋπολογισμού από… επίδοξους καναλάρχες.

«Το καραβάνι της Κυβέρνησης φαίνεται πως κόλλησε για τα καλά στην άμμο της πολιτικής ερήμου εν μέσω καύσωνα», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει:
«Οι ακροδεξιοί κυβερνητικοί συν – εταίροι των ΑΝΕΛ, δεν ψήφισαν χθες την διάταξη για την δημιουργία ισλαμικού τεμένους μαζί με την Χρυσή Αυγή».
«Ο Πρωθυπουργός , κυβέρνηση , η Κ.Ο και οι συνήθως λαλίστατοι ως «αριστερή συνείδηση» από τον Σύριζα κάνουν την πάπια, μην τυχόν διακινδυνεύσουν τις καρέκλες τους», αναφέρουν από τη Χαριλάου Τρικούπη και προσθέτουν, εξαπολύοντας «καρφιά»: «Εν ανάγκη για να προχωρήσει για λίγο ακόμα το κυβερνητικό κάρο, θα κληθεί ο γνωστός εργολάβος και επίδοξος καναλάρχης να ανοίξει τον δρόμο. Με το αζημίωτο βέβαια. Με ανάθεση και υπέρβαση προϋπολογισμού….».
 http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά