Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Ο πραγματικός κουμπάρος του Σπίρτζη

Τουλάχιστον ξεκαθάρισε ένα ακανθώδες για την κυβέρνηση θέμα. Αναφέρομαι φυσικά στις κουμπαριές υπουργών της με τον εργολάβο και επίδοξο καναλάρχη Χρ. Καλογρίτσα. Αυτό λοιπόν που ξεκαθάρισε είναι ότι ο ένας εκ των κουμπάρων, ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζης (φωτογραφία), δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα αλλά με τον υιό Καλογρίτσα! Το αποκάλυψε ο ίδιος στη Βουλή προκληθείς από τον «πράσινο» Ι. Κουτσούκο, ο οποίος αναφερθείς στο κατατετμημένο έργο του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα - Πύργος είπε στον υπουργό ότι «τις τρεις εργολαβίες τις έχει πάρει ένας γνωστός εργολάβος, γνωστός κουμπάρος δικός σας και άλλου μεγάλου στελέχους της κυβέρνησης, για τον οποίο λέγονται τα χίλια μύρια». Η «αποστομωτική» όμως απάντηση του κ. Σπίρτζη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:
«Μας κατηγορείτε γιατί ο συγκεκριμένος εργολήπτης πρόσκειται, λέει, στην κυβέρνηση και έχει φιλικές σχέσεις. Εγώ έχω σχέση με τον γιο του, να ξέρετε, για να μην μπερδεύεστε»! Μάλιστα του είπε ευθέως: «Εγώ θα σας πω για τον γιο του ό,τι θέλετε, νίπτοντας τας χείρας μου για τον πατέρα Καλογρίτσα...». Να σημειώσω ότι στις άδειες για τα νέα κανάλια προσήλθε ο γιος Καλογρίτσας, αυτός που έχει... σχέση με τον κ. Σπίρτζη. Όμορφος κόσμος στην Αριστερά, αγγελικά πλασμένος.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά