Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Μόνο οι Τούρκοι και τα SS μπουκάραν στις εκκλησίες

Όχι άλλα δάκρυα για τον κάθε καρυδιάς καρίδη που δεν ήξερε - δεν ρώταγε (πλην Ντίνου).

Δεν είναι σωστό να λες για όποιον ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και μια και δυο και τρεις φορές, καλά να τα πάθει τώρα. Πρώτον, διότι την ίδια τύχη έχει δυστυχώς και το 80% των Ελλήνων που δεν τους ψήφισε, μια που το τραγελαφικό αυτό κίνημα που έμελλε να σημαδέψει βάρβαρα την Ελλάδα και τον κάθε πολίτη ψηφίστηκε ουσιαστικά από έναν στους πέντε.

Αν συνυπολογίσεις την αποχή, τη «μούντζα», το λευκό, τόσο βγαίνει, αλλά και με τα κανονικά στοιχεία να το πάρεις, πόσοι ήταν; Ενας στους τρεις περίπου. Κι όμως, αυτός ο ένας στους τρεις την έκανε τη ΖΗΜΙΑ, είτε από βαριά άγνοια, είτε από καθαρή ανοησία, είτε επειδή ήταν...

θύμα περιωπής εκ γενετής! Τώρα τα εξαπατημένα γηρατειά βλέπουν τις συντάξεις να εξαϋλώνονται μέσα στο ψέμα και στο παραμύθι και λένε: «Tι μας κάνουν οι παλιάνθρωποι;». Τότε λέγανε «και τι χειρότερο να πάθουμε;», το θυμάστε. Δεν ήταν ένας και δύο και είναι κρίμα να την πληρώνει με γενικό ΚΡΑΞΙΜΟ ο συμπαθής ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, που βγήκε και έκανε δημόσια την αυτοκριτική του.
Εφαγε το ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ της ζωής του από τη μεγάλη πλειοψηφία που ποτέ δεν ψήφισε Τσίπρα και τώρα πληρώνει τα σπασμένα. Επειδή ο κάθε καρυδιάς Καρύδης μάς πήρε στον λαιμό του. Αλλά μπας και ήταν μόνο αυτός που την πάτησε; Ας πούμε ότι οι άνθρωποι... της «τέχνης» ίσως έχουν μια συλλογική διαρκή τάση προς την αριστερή αυταπάτη.

Οι... παράγοντες της αγοράς, ακόμα και ΜΑΙΚΗΝΕΣ της ελληνικής οικονομίας και τμήμα μάλιστα της λεγόμενης Διαπλοκής που στήριξαν αυτό το ασυμμάζευτο πολιτικά και από κάθε άποψη ΜΟΡΦΩΜΑ, τι δικαιολογία έχουν; Καμία. Οπως, για να πούμε την πικρή αλήθεια, καμία μα καμία δικαιολογία δεν στέκει πια για κανέναν που διέπραξε το τρις εξαμαρτείν με την ψήφο του. Πες ότι την πρώτη φορά πίστεψαν σε κάτι καλύτερο. Πέντε μήνες Βαρουφάκης και capital controls δεν τους έφθαναν για να καταλάβουν ότι έπεσαν σε ξέρα;

Τους σύρανε καλοκαιριάτικα στις ουρές των ΑΤΜ και του γελοίου και εγκληματικά ανεύθυνου δημοψηφίσματος, που το πήρε ο Αλέξης και το ’κανε από ΟΧΙ... ΝΑΙ του κερατά μέσα σε 48 ώρες, και τον ξαναψήφισαν. Ενας στους τρεις; Ναι, αυτή η αμετακίνητη πληθυσμιακά ομάδα η οποία λέει... ΔΕΝ ήθελε να παραδεχθεί ότι έσφαλε. Και... ξαναέσφαλε για να αποδείξει ότι δεν έσφαλε, αλλά ήξερε τι έκανε; Τώρα; Τώρα οι βάρβαροι χοροπηδάνε μέσα στις εκκλησιές προσβάλλοντας αυτά που σέβονταν ακόμη και... ορισμένοι κατακτητές! Μόνο οι Τούρκοι και τα SS έμπαιναν και ασχημονούσαν στις εκκλησιές!

Τώρα τη θλιβερή ιστορική τριπλέτα προσβολής των ιερών και οσίων της πλειοψηφίας των Ελλήνων συμπληρώνουν οι τάχα μου γνωστοί-άγνωστοι αναρχοσυριζαίοι. Αλλοι τους λένε ακόμη και τρομοκρατική συνιστώσα της Κουμουνδούρου που έχει γίνει ο... νταβατζής, ή και το μακρύ... χέρι των κυριλέ τάχα μου κυβερνητικών. Αυτά είναι βαριές κουβέντες για να τις υιοθετήσεις απροβλημάτιστα. Προφανώς όμως πρέπει να ’σαι από άλλον πλανήτη για να μη διακρίνεις τα ΑΟΡΑΤΑ ΝΗΜΑΤΑ που πετυχαίνουν εσαεί την ατιμωρησία των έξαλλων αυτών «αναρχοαυτόνομων», που δεν ξέρουμε και πόσο... αυτόνομοι είναι.

Για να τους αθωώνουν ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ όλα τα δικαστήρια, τρία τινά συμβαίνουν. Είτε οι δικαστές ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ στο σύνολό τους, πράγμα που είναι απίθανο, είτε φοβούνται, άνθρωποι κι αυτοί, γιατί δικάζουν σε συνθήκες... ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ (μια επίσκεψη στα δικαστήρια θα σας πείσει) είτε, ακόμη χειρότερα, αυτολογοκρίνονται... θεσμικά και επιστημονικά γνωρίζοντας πως ό,τι κι αν κάνουν θα τους ξαναβρούν μπροστά τους! Για να δούμε και ο Σακκάς με τον Σεϊσίδη που πιάστηκαν κατά τύχη από ηρωικά παιδιά της ΔΙ.ΑΣ. για πόσο καιρό θα μείνουν μέσα... Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι υφίσταται και λειτουργεί ήδη ένα παρακράτος που χρησιμοποιεί ορισμένες από τις ομάδες των «αντεξουσιαστών» (γιατί υπάρχουν και οι αληθινοί αναρχικοί - μια άλλη ιστορία) σαν φερετζέ των γερμανοτσολιάδων της εξουσίας.

Παίζουν με τη φωτιά προφανώς αν λάβεις υπ’ όψιν σου ότι σφαίρες από καλάσνικοφ χτύπησαν τη μεξικάνικη πρεσβεία και αν σκεφτείς τι θα γίνει αν τίποτα σαλταρισμένοι εθνικιστές μπουκάρουν και αυτοί σε μουσουλμανικούς χώρους θρησκείας, τζαμιά και τα σχετικά, και προσβάλλουν τους εκεί πιστούς. Η συνέχεια είναι ότι κάνας εξτρεμιστής αλλόθρησκος θα θελήσει να αντεκδικηθεί και... ο Θεός (όλων) βοηθός.

Το γεγονός ότι έγιναν αυτές οι πρωτοφανείς ΑΣΧΗΜΙΕΣ στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και δεν καταδικάστηκαν ΑΜΕΣΑ, επίσημα και κατηγορηματικά από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους παρά μόνο μετά από... παρότρυνση της εφημερίδας ΑΥΓΗ, που αντελήφθη το κύμα της ευρύτερης κοινωνικής απέχθειας, προμηνύει τρομακτική δίνη. Για να φτάνουν στο σημείο να μπαίνουν στις εκκλησιές σαν να ’ταν τζιχαντιστές σημαίνει ότι θα κλιμακώσουν αυτού του είδους τις δραστηριότητες και ο Θεός να δώσει να μην έχουμε και θύματα.

Σημαίνει επίσης ότι το ΚΑΚΟ που δείχνει να έχει βάλει στόχο, μεταξύ όλων των άλλων, τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, επειδή ίσως τα θεωρεί διαχρονικούς πυλώνες αντίστασης στην απόλυτη υποδούλωση του Ελληνα, έχει σκοπό να το πάει μέχρι τέλους. Δεν φεύγει το ΚΑΚΟ επειδή μετάνιωσε ο Ντίνος Καρύδης.

Ηρθε για να μείνει και θα πνιγεί μόνο του στο ίδιο το αίμα που θα χύσει. Μακάρι όλα αυτά να αποδειχθούν... «Κασσανδρίες»! Οτιδήποτε γράφτηκε ως τώρα, όμως, και κυρίως το ότι η δήθεν Αριστερά νομοτελειακά γεννιέται από τη δυστυχία και καταλήγει στην απόλυτη ΣΥΜΦΟΡΑ, επιβεβαιώνεται όλο και πιο δραματικά. Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο. Τηρουμένων των αναλογιών, αυτό που συμβαίνει ήδη παντού, από την οικονομία ως την Εκκλησία, και με τα μέτρα της εποχής, μόνο... ως Ελληνοκοινοτικός τζιχαντισμός μπορεί να χαρακτηριστεί.

Εντός της πολιτισμένης Ε.Ε. και με βαρύτατες ευθύνες των Ευρωπαίων ηγετών, που δεν θέλησαν να καταλάβουν τι εστί ΣΥΡΙΖΑ, το ΧΑΛΙ-ΦΑΤΟ (απ’ το χάλι και το φά’ το στη μάπα) της Αριστεράς. Οχι άλλα δάκρυα λοιπόν, αλλά ούτε και ανάθεμα για τον κάθε καρυδιάς Καρύδη. Εκτός από την «ενοχή» που μπορεί να βασανίζει όλους όσους συνέβαλαν με την ψήφο τους στο να φτάσουμε εδώ, εξίσου βαρύτατο ρόλο έπαιξε και η ΑΝΟΧΗ: Μήπως ήσουν κι εσύ μέσα εκεί; Γιατί ήσαν πάρα πολλοί. 

Θέμος Αναστασιάδης-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά