Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιος βαράει και έχει τόσο βαρύ χέρι…

Ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται ολομέτωπη επίθεση από οργανωμένα συμφέροντα που επιθυμούν την εκδίωξη της εθνοσωτήριας κυβέρνησής μας από την εξουσία. Ξένοι πράκτορες σε συνεργασία με τους ντόπιους λακέδες τους προσπαθούν να δημιουργήσουν καθημερινά ρήγματα στις σχέσεις του λαού με τους αγνούς αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Attica gate, Βοσκοτόπι TV, τα άθλια σενάρια των υπονομευτών.
Τι συνέβη στην Τράπεζα Αττικής; Τίποτα! Απλά έκαναν βόλτα τα αποθεματικά των μηχανικών σε ορισμένες κατασκευαστικές εταιρείες κόκκινης κομματικής απόχρωσης. Τι συνέβη με τον Καλογρίτσα; Τίποτα! Απλά οι σύντροφοι επιχείρησαν να δημιουργήσουν έναν πανίσχυρο νέο εκδοτικό συγκρότημα. Κι επειδή οι εκδοτικές δουλειές είναι δύσκολες, είπαν να δώσουν και μερικά έργα στον κατασκευαστή Καλογρίτσα…

Τα κομματικά έντυπα του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται ότι δεν έγινε και κάτι το εντυπωσιακό. Ότι όλα αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα και ότι οι «άλλοι» έκαναν πολλά περισσότερα στην διάρκεια των τελευταίων τριάντα ετών. Αυτό ακριβώς είναι το θέμα σύντροφοι! Ότι κάνατε ό,τι ακριβώς και οι άλλοι και χρειαστήκατε μάλιστα ελάχιστο χρονικό διάστημα για να γίνετε… σαν τους άλλους!
Υπάρχει και μία άλλη διάσταση! Τα μέσα που διαθέτουν σήμερα οι κυβερνητικοί είναι πενιχρά. Λόγω της κρίσης και του αυξημένου ελέγχου των δανειστών στις τράπεζες και στην διαχείριση των δημοσίων οικονομικών, οι κυβερνητικοί δεν είχαν όσα μέσα είχαν στο παρελθόν οι «άλλοι». Κι αυτό είναι τελικά το εντυπωσιακό! Κατάφεραν να κάνουν τόσα πολλά με τόσα λίγα μέσα! Σαν να πρέπει να μαγειρέψει κανείς με λίγα υλικά και να φτιάχνει στο τέλος λαχταριστά γεμιστά. Που να είχε και λίγο λίπος! Θα έκλεινε όλα τα μαγειριά της πόλης.
Όταν τα οργανωμένα κομματικά συμφέροντα διαμαρτύρονται για το … αντιαθλητικό παιγνίδι άλλων συμφερόντων, αυτό σημαίνει ότι τους έχουν τελειώσει τα πυρομαχικά κι αρχίζουν και πετούν πέτρες. Και στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν τελειώσει τα πολεμοφόδια της ηθικής υπεροχής. Και μάλιστα πολύ γρήγορα.
Η Τράπεζα Αττικής δεν ήταν απλά και μόνο η Τράπεζα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και ο κ. Καλογρίτσας δεν είναι ένας συνηθισμένος επιχειρηματίας. Το γεγονός ότι επέλεξαν να ταυτιστούν μαζί του είναι κάτι που καταγράφηκε ήδη στην Ιστορία. Όπως και το γεγονός ότι φρόντισαν οι ίδιοι να είναι ταυτόχρονα και κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Η σύνδεσή τους με την διαπλοκή ήταν μία αυτοκτονική πράξη. Αναμφισβήτητα! Αλλά ήταν δική τους επιλογή...
Θανάσης Μαυρίδη-liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά