Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Τουλάχιστον οι προηγούμενοι όταν ξεφτιλίζονταν, καμιά φορά παραιτούνταν


Υποθέτω ότι οι τακτικοί αναγνώστες της Παραπολιτικής αντιλαμβάνονται ότι για εμάς μόνο έκπληξη δεν αποτελεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον εκτρωματικό νόμο Παππά, καθώς από από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει τα κραυγαλέα ζητήματα συνταγματικότητας που προέκυπταν.
Αυτό που είναι όμως αληθινά εντυπωσιακό είναι ότι δεν έχει ήδη απαιτηθεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η παραίτηση του αρμόδιου υπουργού. Ο Νίκος Παππάς ταυτίστηκε με τη συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία, κανιβάλισε οποιαδήποτε φωνή τολμούσε να αναδείξει τα προβλήματα που προέκυπταν και χθεσινές εξελίξεις δεν τον δικαίωσαν.
Το ότι δεν παραιτείται, δείχνοντας μάλιστα ότι δεν καταλαβαίνει καν γιατί θα έπρεπε να το πράξει, δείχνει πόσο μεγάλο είναι το πάθος της ομάδας Τσίπρα για τη νομή της εξουσίας, πόσο μη

πρόθυμοι είναι να αφήσουν αυτό που η Ιστορία αναπάντεχα τους προσέφερε.

Μιας και το καλάμι είναι όμως το πιο ατίθασο ζώο που μπορεί κανείς να κανιβαλίσει, το ερώτημα δεν είναι πότε θα πέσουν αλλά πόσο κρότο θα κάνει η νομοτελειακή πτώση τους. 

parapolitiki.com

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά