Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Πόσοι πλανητάρχες χρειάζονται για να σωθεί η Ελλάδα απo την τρέλα;

 Μέχρι και Εξωγήινοι μπορεί να χρειαστεί να συνδράμουν για να γλιτώσουμε από τα εγχώρια «ούφο».
Επίτευγμα για ρεκόρ Γκίνες αποκλειστικά από την κυβέρνηση ... S.O.S. ... Τσίπρα

Ωραία, μετράμε δεδομένα: Χρειάστηκε ο Ομπάμα να τηλεφωνήσει στον Κλίντον, να πει στον Τσίπρα να μην τα σπάσει με τη Μέρκελ και να υπογραφεί το νέο Μνημόνιο. Οπως και έκανε αμέσως, άπαξ και έλαβε την άνωθεν εντολή, να ’ναι καλά οι άνθρωποι. Μετράμε ήδη δύο πλανητάρχες από τις ΗΠΑ, έναν πρώην και έναν εν ενεργεία. Είχε προηγηθεί όμως και το αντίπαλο δέος, ο ίδιος ο Πούτιν, που, σύμφωνα με τον πρόεδρο Ολάντ, όπως αναφέρεται σε εκμυστηρεύσεις του σε δημοσιογράφους, συνεργάτες της «Le Monde», ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Γάλλο πρόεδρο ότι η Ελλάδα είχε εμφανιστεί στη Ρωσία ψάχνοντας πιεστήρια για να τυπώσει δραχμές! Αλλος ένας πλανητάρχης, λοιπόν, ο Βλαντιμίρ, σύνολο ΤΡΕΙΣ, που πρέπει μάλλον να θεωρηθεί παγκόσμιο ρεκόρ και να καταχωρηθεί στη διεθνή πολιτική επιστήμη προς μελέτη. ΤΡΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ και τουλάχιστον δύο αρχηγοί μεγάλων κρατών χρειάστηκε να παρέμβουν για να διασωθεί η Ελλάδα από την καταστροφή στην οποία την οδηγούσε χαζοχαρούμενα η μαϊμού Αριστερά παρέα του Μαξίμου. Με ή χωρίς τον Βαρουφάκη. Εδώ μιλάμε για γεγονότα που

είχαμε υποψιαστεί, είχαμε καταγράψει ως δημοσιογραφικές πληροφορίες και ρεπορτάζ, τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ διέψευδε ως κινδυνολογία της Διαπλοκής, και τώρα επιβεβαιώνονται από τις πλέον επίσημες πηγές.
Οι οποίες, όταν θα χρειαστεί, συνιστούν πλέον δεδομένες ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ των πιο αξιόπιστων ανθρώπων για το πού οδηγούσε -και πού οδηγεί ακόμη- την Ελλάδα το «μαγαζάκι της Τρέλας», όνομα και πράμα, με τόσα που έκανε! Δεν θα απορήσουμε καθόλου μάλιστα εάν προστεθεί και Τέταρτη Υπερδύναμη, δηλαδή αν έχουμε επίσημες μαρτυρίες και από την Κίνα, όπου επίσης, ως γνωστόν, είχαν σκεφτεί να προστρέξουν οι σοφοί εγκέφαλοι που περιτριγυρίζουν τον αμέριμνο αγωνιστή πρωθυπουργό προκειμένου, λέει, να βρουν... οικονομική στήριξη. Δεν ξέρω αν υπήρξε κι άλλος... πελάτης, π.χ. η Ινδία, που μπορεί να θεωρηθεί υπερδύναμη, αλλά βρισκόμαστε όντως μπροστά σε ένα μοναδικό φαινόμενο: να συνωμοτεί η Υφήλιος για να μας σώσει από μια χούφτα φανατικούς ανεύθυνους σαλταδόρους της εξουσίας! Σύμφωνα με τη μαρτυρία του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, ο Βαρουφάκης γύριζε την Ευρώπη, έλεγε ότι είμαστε μια χρεοκοπημένη χώρα και συζητούσε παντού για το παράλληλο νόμισμα. Την περίοδο που υποτίθεται ότι διαπραγματευόμασταν σκληρά!!! 

Δεν θυμάμαι αν υπήρξε άλλη περίπτωση, όπου όλοι οι πλανητάρχες και οι παγκόσμιες δυνάμεις να ’χουν συνασπιστεί για να αντιμετωπίσουν μια χώρα που φέρεται και λειτουργεί σαν ΠΑΛΑΒΗ. Ναι, για άλλους λόγους το ’χουν κάνει, όπως για... τον ISIS και τη Βόρεια Κορέα και σε αυτή την τελευταία, μάλιστα, δεν υπάρχει ομοφωνία, αλλά διαφοροποιήσεις μεταξύ αμερικανικής, ρωσικής και κινεζικής πολιτικής. Απόλυτη ταύτιση φαίνεται ότι υπήρξε μόνο στην περίπτωση της Ελλάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Τηλεφωνούσαν ο ένας στον άλλον και τον ενημέρωναν, τύπου «κάντε κάτι να σταματήσουμε τους Συριζαίους!».

Προφανώς όχι τόσο από αγωνία για το τι θα πάθουν οι Ελληνες συνταξιούχοι, αλλά από ανησυχία για τις επιπτώσεις στην παγκόσμια σταθερότητα (τρομάρα τους!) της οικονομίας, τη γενικότερη Ασφάλεια και Ειρήνη στην περιοχή και συνολικά την ασύμμετρη απειλή που εν δυνάμει αποτελούσε ένα κράτος που συμπεριφερόταν σαν έφηβος καταληψίας. Αυτό, πια, η Υφήλιος το ’χει τούμπανο κι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι και τόσο καμάρι, δεδομένου ότι μόλις προ ολίγων ωρών ο ίδιος ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι θεωρεί το δημοψήφισμα-οπερέτα κάτι σαν... πολιτικό θρίαμβο!!! Εκτιμά δηλαδή πολιτικό θρίαμβο την απροσχημάτιστη απάτη που μας οδήγησε στα capital controls και παρ’ ολίγον στο GREXIT, δύο απειλές που είναι ακόμη ΕΝΕΡΓΕΣ σαν ηφαίστειο, σαν τεκτονικές πλάκες που κινούνται και από στιγμή σε στιγμή πρόκειται να συγκρουστούν! 

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η όποια «ρύθμιση του χρέους» θα σερβιριστεί πακέτο με προσωρινή αποχώρηση από το ευρώ, όπως προβλέπουν σοβαροί οίκοι, τους οποίους ακόμη κι αν δεν πιστεύουμε 100%, οφείλουμε να λάβουμε υπόψη μας, αφού με μαθηματική ακρίβεια εκεί οδηγούμαστε.

Αλλωστε οι πολιτικοί ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της μαϊμού Αριστεράς εξακολουθούν να ψεύδονται διεθνώς, όπως ανακάλυψε και η Ευρωπαϊκή Ενωση, όταν μόλις προχθές διαπίστωσε ότι τα κονδύλια που διαθέτει δεν πάνε στην αγορά, γιατί πολύ απλά το κράτος ΣΥΡΙΖΑ δεν τα δίνει ως οφείλει για να εξασφαλίσει τους ιδιώτες που αφήνει να χρεοκοπούν... μετά χαράς!!! (Με την ίδια έκδηλη ικανοποίηση που αντιμετωπίζει τους δημοσιογράφους που μένουν άνεργοι!) Αντ’ αυτού, τα χρησιμοποιούν για να διορίζουν κομματόσκυλα ή να αναθέτουν δουλειές σε «ημέτερους» που προορίζουν για καναλάρχες!!! Βλέπετε, ακόμη και οι 3-4 πλανητάρχες που χρειάστηκαν για να σωθεί η Ελλάδα στο 91ο λεπτό από το GREXIT, τη ρημαδοποίηση και τη συμφορά, έχουν κι άλλες δουλειές αυτό τον καιρό. Αλλος την Τρομοκρατία, άλλος το να επανεκλεγεί και τα συναφή.

Οπότε χωρίς μια παγκόσμια γκουβερνάντα από κοντά να τους επιβλέπει, οι Συριζαίοι συνεχίζουν στη ζούλα τα παλαβά τους, αμετανόητοι κι ακόμη πιο αδίστακτοι. Εάν επρόκειτο για μία οικογενειακή επιχείρηση ή για ένα μόνο άτομο, είναι βέβαιο ότι με τέτοιου είδους πεπραγμένα θα είχε ήδη τεθεί υπό δικαστική επιμέλεια ως επιεικώς απροσάρμοστο στην πραγματικότητα και επικίνδυνο για τους υπόλοιπους. Εδώ, όμως, μιλάμε για ολόκληρη χώρα και μια κανονική, τρόπος του λέγειν, κυβέρνηση, η οποία για να μην αυτοκαταστραφεί και πάρει κι άλλους στον λαιμό της, προφανώς χρειάζεται να τεθεί υπό... διεθνή επιτροπεία. Ατυπα είναι, απ’ ό,τι βλέπουμε, αλλά δεν το κάνουν πιο επίσημο, πριν πάνω στην τρέλα και τον πανικό τους -επειδή πέφτουν και το ξέρουν- τινάξουν τα πάντα στον αέρα; Από μόνες τους Ε.Ε. και Λαγκάρντ δεν μπορούν. Χρειάζονται οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Κίνα... και η Ανταρκτική μαζί! Μέχρι και Εξωγήινοι μπορεί να χρειαστεί να συνδράμουν για να γλιτώσουμε από τα εγχώρια «ούφο».

Θέμος Αναστασιάδης-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά