Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Θ. Βερέμης:Ο Καμμένος είναι κωμικό πρόσωπο, ο Τσίπρας προϊόν ανώμαλης εποχής

-        Υπάρχει κάποιος πολιτικός της νεώτερης ή μη ελληνικής ιστορίας που θα τον συγκρίνατε με τον Πρωθυπουργό;
«Όχι, ο πρωθυπουργός μας είναι μοναδικός. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο παράδειγμα, Υπήρξαν νέοι πολιτικοί – κι ο Βενιζέλος όταν ήρθε στην Ελλάδα ήταν λιγότερο από 40 χρονών, ήταν 38,39 ετών. Αλλά ήταν ένας άνθρωπος με άλλες διατεταγμένες πλεύσεως (εσωτερικές εννοώ). Δεν ήταν ένας καταληψίας που αναδείχτηκε από εκεί. Βέβαια ο Τσίπρας δεν αναδείχτηκε μόνο από τις καταλήψεις. Εχει έναν αέρα, είναι γλυκός, μιλάει ωραία, αρέσει στις κοπέλες, έχει πολλά καλά. Αλλά τι σύστημα έχει να μιμηθούμε; Τις κοπάνες από το Πανεπιστήμιο που δεν πάτησε ποτέ σε μάθημα στο Πολυτεχνείο; Γιατί είναι
αξιοξιομίμητος; Ωραία. Οι άριστοι είναι κακό πράγμα. Οι … πάτοι τι είναι; Παράδειγμα προς μίμηση; Ο Τσίπρας είναι προϊόν μιας εποχής ανώμαλης στην Παιδεία. Κι επειδή αυτή η ανωμαλία είναι γοητευτική, τον προκρίναμε. Και τώρα ή θα πληρώσουμε το κόστος ή θα δρέψουμε τις δάφνες».

1 σχόλιο:

  1. Ο τσιπρας άρχισε τα μεγάλα του κόλπα. Το παίζει τώρα ειλικρινής και δήθεν ανοιχτά παραδέχεται ότι απογοήτευσε τον κόσμο. Ρε κοπάνε, τώρα το καταλαβες; Και αποκλείει, λέει, τις εκλογές. Άμ δε! Ένα να ξέρεις εσύ και η κακοήθης σπείρα σου, ότι οπότε και να γίνουν εκλογές, εσύ και όλα τα λαμογια του σύριζα θα χάσετε. Θα χάσετε όχι γιατί αποτύχατε να πετύχετε, αλλά θα χάσετε επειδή μας φλομωσατε στα ψέματα, επειδή με μεγαλη μαεστρία υποβιβασατε τη νοημοσύνη του Έλληνα, επειδή είστε αναξιόπιστοι, ψεύτες και λαμογια. Γι αυτό Τσίπρα, ό,τι και να κάνεις, ο, τι και να μας πεις, τελείωσες. Ο ελληνικός λαός έπαψε να σε πιστεύει, έπαψε να σε εμπιστεύεται. Και ξέρεις ποια είναι η ελπίδα του; Ότι πολύ σύντομα όλοι εσείς θα εξαφανιστείτε από την πολιτική σκηνή και το μόνο μέρος που θα σας δεχτεί είναι το περιθώριο. Δεν σας θέλουμε για κυβέρνηση, δεν σας θέλουμε στη ζωή μας, δεν σας θέλουμε ούτε και στην μνήμη μας.
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά