Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Το Κίνημα για δημοσίευμα Βαξεβάνη: Να μαζέψει ο κ. Τσίπρας τους κυβερνητικούς σκευωρούς

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» των Βαξεβάνη-Καλογρίτσα, το οποίο προσπαθεί να εμπλέξει πολιτικούς αντιπάλους του κ. Τσίπρα στη λιστα Μπόργιανς.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Μια ακόμα στημένη επιχείρηση σπίλωσης πολιτικών, που παραπέμπει σε πρακτικές φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων, εκτυλίσσεται μέσω δήθεν «αποκαλύψεων».
Οι προθέσεις;
Συγκάλυψη πραγματικών πολιτικών εγκλημάτων;
Αποπροσανατολισμός από τα κακώς κείμενα και τις πολιτικές ευθύνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;
Μανιώδης και φανατισμένη προσπάθεια να χτυπήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου;
Είτε από φόβο, είτε για να
βρεθεί αποδιοπομπαίος τράγος, αντί να κοιτάξουν κατάματα τα πραγματικά εγκλήματα που συντελούνται στη χώρα.
Πρόθυμοι κονδυλοφόροι, για πάσης φύσεως «δουλειές», μεταξύ των οποίων ο γνωστός κ. Βαξεβάνης, που προστίθεται στη λίστα των υπηρετών της αριστεροδεξιάς καραμανλικών αποχρώσεων, αλλά προφανώς και πρόθυμοι κυβερνητικοί παράγοντες, υποστηρίζουν το όλο εγχείρημα λασπολογίας, καλλιεργώντας υποψίες χωρίς ίχνος αλήθειας. Τώρα, μέσα από τις στήλες μιας νεόκοπης εφημερίδας, ενός ιδιοκτήτη, γιου ενός άλλου παλαιότερου εκδότη, που η εφημερίδα του δεν υπάρχει σήμερα. Μιας εφημερίδας που είχε εκδοθεί μόνο και μόνο για να συμβάλει στην επιχείρηση «μαύρο ’89».
Η εφημερίδα «Documento», ιδιοκτησίας του γιου του κ. Καλογρίτσα, που συμμετείχε με πέτσινο πόθεν έσχες στο πολυσυζητημένο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, επιβεβαιώνει, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αυριανής έκδοσης, που κυκλοφορεί από σήμερα στο διαδίκτυο, ότι λεφτά υπάρχουν και αν δεν έχεις φροντίζουν κάποιοι να τα βρεις. Αρκεί να γίνει παιχνίδι, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και των συμφερόντων των πολιτών, με πολιτικές επιλογές χάριν εντυπώσεων.
Αντί λοιπόν να αποκαλύψουν αυτές τις αλήθειες και τόσες άλλες εγκληματικές πράξεις που πληρώνει σήμερα ο Ελληνικός λαός, προσπαθούν να τα συγκαλύψουν με πέπλο ομίχλης, με ένα στημένο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο, αφήνεται να εννοηθεί ότι δήθεν, ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει λεφτά σε λογαριασμό που υπάρχει στη λίστα Μπόργιανς.
Για μια ακόμη φορά, λοιπόν:
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει καμία κατάθεση σε οποιονδήποτε λογαριασμό που δεν έχει δηλωθεί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Οτιδήποτε άλλο, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια.
Οι υπεύθυνοι της στημένης – και αυτής, ιστορίας, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.
Και κάτι τελευταίο.
Ας μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς ο κ. Τσίπρας.»
 http://thecaller.gr/

3 σχόλια:

  1. ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
    ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαινεται οτι κατι αλλαζει στο πολιτικο σκηνικο. Αυτο βεβαια ενοχλει παρα πολυ καποιους και αρχισαν παλι να χρησιμοποιουν οτι βρωμια μπορουμε να φανταστουμαι. Η κεντροαριστερα η πραγματικη μαγαλωνει σε ποσοστα, οτι και να πουν τα γκαλοπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας είμαστε λίγο ψύχραιμοι και να περιμένουμε να ξεκαθαρίσει λίγο το θέμα, γιατί πολλες φορές μερικοί θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες που δεν τους ζητήθηκαν και να φανούν βασιλικότεροι του βασιλέα. Οι Βαξεβάνηδες και σια είναι γνωστοί για το πολιτικό τους ήθος, αλλά τί κέρδος θα είχε το ΣΥΡΙΖΑ να ενεργησει μέσω Βαξεβάνη αν όντως τα αναφερώμενα ονόματα είναι στη λίστα? Θα τα ανακοινώσει κάλιστα ο αρμόδιος εισαγγελέας όταν ολοκληρώσει την έρευνα, Αυτό δεν μπορεί να κρυφθεί. Ας μη ξεχνάμαιτην υπόθεση Λαμπράκη όταν ο Κ. Καραμανλής κατηγορήθηκε ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας εκείνη την εποχή, αλλά δυστυχώς η ιστορία απέδειξε ότι λειτουργούσε παρακράτος εντός της κυβέρνησης. Νομίζω αυτό πρέπει να προσέξει το ΣΥΡΙΖΑ, τους απρόσκλητους ¨φίλους΄΄ γιατί στο τέλος θα είναι δύσκολο να απαλαχτεί απο τη παρουσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά