Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Αλέξης… Σώρρας

Όχι, δεν κάνουμε λάθος στον τίτλο. Ο Αρτέμης είναι ο άλλος, αυτός που άμα κόψεις φάτσα καταλαβαίνεις πόσα από τα 600 δις ευρώ έχει στην τσέπη του.
Ένας ακόμη λαοπλάνος που ευδοκιμεί στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας είναι. Αλλά δεν φταίει αυτός. Τα πρόβατα φταίνε…
Ο άλλος είναι ο πρωθυπουργός μας ο οποίος δε διαφέρει και πολύ από τον πραγματικό. Θα λέγαμε ότι ο Τσίπρας αντέγραψε τον Σώρρα, έμαθε από τις τακτικές του και έδειξε ότι ο μαθητής μπορεί να γίνει καλύτερος από τον δάσκαλο. Δεν ξέρουμε αν ο πρωθυπουργός κατ’ ιδίαν ορκίζεται κι αυτός στο Δία, αλλά από υποσχέσεις τα ίδια με τον Σώρρα.
Να θυμίσουμε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά δεν μιλούσε για διαγραφή του χρέους. Θα μας έσωζε από το επονείδιστο της Ζωής. Θα χόρευαν οι αγορές από τα νταούλια του Τσίπρα και
θα γλίτωνε η Ελλάδα με μια μαγική κίνηση του Αλέξη.
Μήπως δεν προέτρεπε και ο Τσίπρας τον κόσμο να μην πληρώνει φόρους, διόδια, εισφορές και άλλα τέτοια; Ό,τι κάνει ο Σώρρας με απλά λόγια αλλά τον κατακρίνουμε. Το μόνο που δεν έδινε ο πρωθυπουργός ήταν βεβαιώσεις για την εφορία, όλα τα υπόλοιπα… ίδια με τον μεγάλο σωτήρα με τα ομόλογα 600 δις.
Ο Τσίπρας δε μας έλεγε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ; Σαν τον Σώρρα ένα πράγμα. Ο Σώρρας δεν ζητά λογιστικό έλεγχο του χρέους; Αυτό δεν έκανε και η Ζωή με εκείνη την Επιτροπή Χρέους με τους ξυπόλητους που μάλιστα χειροκροτούσε και ο Τσίπρας ενώ έστελνε μηνύματα και ο Παυλόπουλος;
Δεν υπάρχει λοιπόν καμιά διαφορά. Σε μια χώρα που ο κόσμος έκανε τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Σε μια χώρα που ένα αμόρφωτο παιδαρέλι, ένας αριβίστας του χειρίστου είδους, ένας πολιτικός αμοραλιστής κι ένας τύπος που μάζεψε διάφορους άλλους απίθανους, κυβερνά εδώ και δύο χρόνια.
Σε μια Ελλάδα που ο κόσμος ανέχεται να του λένε ψέματα, να τον εξαπατούν με τόσο απροκάλυπτο τρόπο και παρ’ όλα αυτά να βρίσκονται άνθρωποι που αποθεώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Ε λοιπόν καλά μας κάνει ο Σώρρας και μας κοροϊδεύει.
Θεός ο Αρτέμης αλλά ακόμη μεγαλύτερος ο Αλέξης. Όσο υπάρχει τόσο αμόρφωτος και αυτοκαταστροφικός λαός, τόσο θα ευδοκιμούν οι ψεκασμένοι.
antinews.gr

1 σχόλιο:

  1. Αξιοτιμε κ.διαχειριστα ,
    σας παρακαλω αναβαστε αυτό το πληροφορικο αρθρακι για τη μεγαλη εισοδηματικη κατασταση του βουλευτικου μας σωματος, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ ...και των αλλων, ισως ετσι καταλαβει ο τίμιος πατριώτης μας ότι, σαν προκειται τοσο για τη μασα οσο και για το πολιτικο πρόγραμμα για το πως δηλ.θα επιπλευσουμαι μελλοντικα, δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ δεξιων, αριστερων , συριζαιων ...και.... !!Χ

    Μηνιαίος μισθός 6.100€!


    2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό συντάξεως μηνιαίως 4.880€.
    3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250€/ώρα.
    4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000€ για ενοίκιο.
    5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500€ για οργάνωση γραφείου και 1.000€ τις εορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά…!!!
    6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
    7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600€ τον μήνα, έναν χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και έναν στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.
    8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά την διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.
    9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
    10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο).
    11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.
    12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.
    13. Τηλεφωνική ατέλεια.
    14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.
    15. Δωρεάν διόδια.
    16. Δωρεάν εισιτήρια, ξεοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ.
    Αυτά τα εξωφρενικά προνόμια, εν καιρώ «δήθεν Κρίσεως», τα απολαμβάνουν 300 τεμπέληδες, που επέλεξες με την ψήφο σου, φίλε μου, ενώ εσύ είτε δουλεύεις σαν σκλάβος τώρα πια, για ψίχουλα, είτε δεν δουλεύεις καν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά