Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Κλείσατε το Mega, κλείσατε Βήμα-Νέα, προσοχή μήπως κατά λάθος κλείσετε και την Αυγή...

«Έτσι ξαφνικά» το Βήμα και τα Νέα, οι ιστορικές εφημερίδες του ΔΟΛ, του Χρήστου Λαμπράκη, σταματάνε την έκδοσή τους, μια εβδομάδα αφού είχε τοποθετηθεί εκεί ο Βασίλης Μουλόπουλος κατευθείαν απ' την «Αυγή»! Ο κ. Μουλόπουλος είχε πάει, υποτίθεται για την εξυγίανση του ΔΟΛ!
Τι εξυγίανση είναι αυτή; Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε ή μήπως τον σκότωσαν για να πουλήσουν φθηνά τα βασικά όργανά του;

Μήπως ο σύντροφος Μουλόπουλος πήγε στον ΔΟΛ από την «Αυγή» με αποστολή, ή μεθόδευση, να κατέβουν τα ρολλά;
Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι μια εβδομάδα πριν δεν ήξερε τι θα συνέβαινε; Μήπως εδώ έχουμε να κάνουμε με σχέδιο που εκπονήθηκε σε χρόνο ρεκόρ;

Παρότι δεν βλέπουμε να κλαίνε οι «σύντροφοι» για το συγκρότημα του ΔΟΛ, σαν κάποια κοράκια επαγγελματίες-μοιρολογίστρες σε «προαναγγελθείσα» κηδεία, εγείρονται πολύ σόβαρα ερωτήματα συνταγματικού έως και... καθαρά ποινικού χαρακτήρα!

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλα τα

Μέσα Ενημέρωσης, όσα είχαν προαναγγείλει οι κυβερνώντες ότι είναι ο στόχος τους, τα έκλεισαν.
Τα δεδομένα μιλάε από μόνα τους. Το Mega έκλεισε για λόγους που δεν κατάλαβε κανείς εργαζόμενος, αφήνοντας στο δρόμο εκατοντάδες οικογένειες ενώ δεκάδες εκατομμύρια κάθονται στο ταμείο του καναλιού... Είναι πια σαφές ότι υπήρξε όμηρος και θύμα συναλλαγής από ένα τουλάχιστον μέτοχό του «νταβατζή».

Τώρα ο ΔΟΛ.
Πέρα από το πολύ σοβαρό θέμα των εργαζόμενων και των εκατοντάδων οικογενειών, υπάρχει το μειζόν αγαθό της Δημοκρατίας, της πολυφωνίας και της ελευθερίας έκφρασης των Μέσων Ενημέρωσης που δείχνει να πνίγεται συστηματικά σε στυλ Ουγγαρίας ή για να είμαστε πιο επίκαιροι α-λά Τραμπ.

Μπορεί για εκείνους το να βρίζεις το CNN και το BBC να μην έχει άμεσα αποτελέσματα, εδώ όμως μετράμε θύματα.

Όλοι ξέρουν ότι πέρα απ' τα εγγενή προβλήματα του Τύπου και πέρα απ' τα ειδικά λάθη σε χειρισμούς και ιδιαιτερότητες που είχε ο ΔΟΛ, και τις βαρύτατες ευθύνες του τελευταίου εκδότη και ιδιοκτήτη του, θα βρίσκονταν για πλάκα πέντε επενδυτές, «καθαροί» και όχι «λαγοί» ή... «χορτολιβαδικοί», για να σώσουν τίτλους όπως «το Βήμα» και «τα Νέα»

Δεν έρχονται όμως, είτε γιατί από μόνοι τους φοβούνται μην μπλέξουν με το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ που έχει στοχοποιήσει στο ανώτερο δυνατό επίπεδο συγκεκριμένα Μέσα, είτε (και εδώ μιλάμε με πλήρη γνώση) γιατί προειδοποιούνται σαφώς να μην ανακατευτούν και να μην σώσουν τα Media που δεν είναι αρεστά στο καθεστώς!

Με δυο λόγια, μπορεί ο ΔΟΛ να χτυπήθηκε εξαιτίας της γενικής κρίσης (τίποτα δεν μένει όρθιο επί ΣΥΡΙΖΑ) όμως τα ρολά κατέβηκαν επί τούτου και μάλιστα με την πρωτοφανή και προκλητική παρουσία του συντρόφου απ' την «Αυγή» κυρίου Μουλόπουλου εν είδει τελετάρχη εκκαθαριστή.

Μοιάζει -αν δεν πρόκειται για σατανική σύμπτωση- σαν να τον έβαλαν μια εβδομάδα πριν εκεί για να προειδοποιήσουν προς κάθε κατεύθυνση να μην ανακατευθεί κανείς στην προγραμματισμένη σφαγή.

Αν δεν αντιδράσουμε ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ οι δημοσιογράφοι, το μέλλον θα είναι πολύ σκοτεινό για την ελευθερία των Μέσων στην Ελλάδα αλλά τελικά για τις ελευθερίες του ίδιου του πολίτη που δεν θα βρίσκει πώς να διαμαρτυρηθεί όταν θα του έρχεται το 5ο και το 6ο Μνημόνιο.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ότι με όσες δυνάμεις έχουμε δεν θα μείνουμε... απαθείς και ανενεργοί στην εγκληματικής εμπνεύσεως πολιτική επιχείρηση εξόντωσης της δημοσιογραφίας με ό,τι αυτό σημαίνει.

Προσκαλούμε όλα τα Media και τους δημοσιογράφους σε εθνικό μέτωπο κατά της ξεκάθαρης απειλής αφανισμού. Για όλους βαράει η καμπάνα. Ξεσηκωθείτε από παντού  και ειδικά από τα μπλογκς, τα σάιτς, το facebook, το twitter και όλα τα social media εναντίον του serial-ΣΥΡΙΖΑ-killer των Μέσων γιατί την άλλη φορά που θα χτυπήσει το κουδούνι και για σας δεν θα είναι ο γαλατάς...

Ας προσέξουν εν τω μεταξύ μήπως πάνω στη φόρα τους, εκτός από το Mega κλείσουν και την «Αυγή» ως ύποπτη για συνεργασία με συγκροτήματα «διαπλοκής» λόγω... Μουλόπουλου.

Όπως θα ξέρει και ο πολυμαθής καλός δημοσιογράφος τα πρώτα μαχαιρώματα είναι τα συντροφικά... Σε καθαρίζουν αφού κάνεις τη βρώμικη δουλειά.

Θέμος Αναστασιάδης-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

7 σχόλια:

  1. ----Ξεσηκωθείτε από παντού και ειδικά από τα μπλογκς, τα σάιτς, το facebook, το twitter και όλα τα social media εναντίον του serial-ΣΥΡΙΖΑ-killer των Μέσων----

    Κονδυλοφορε θεωρω ότι εισαι, αδιάβαστος , παραλογος κι επικινδυνος!! Πες μου ένα τομεα στη φυση και στη καθημερινη βιοπαλη οπου δεν επικρατει ο ισχυρος? Στο κατω κατω σε ελευθερη ανταγωνιστικη κοινωνια ζουμε που δεν είναι πραγματι αγγελλικα πλασμενει!!Επομένως εισαι παραλογος να περιμενεις πως οι ανταγωνισται του τυπου θα αφιναν απειραχτα αυτά τα δυο μαυρα φυλλα, ΝεΑ και ΒηΜΑ! Αρκετη παραπληροφορηση λοιπον, αν και το ΒΗΜΑ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟ, τον Καργατσο κ.α. θα μου μεινει σε καλη αναμνηση!
    Επικινδυνος εισαι διοτι διασπερνεις ψευτιες για το πως φθασαν τα φυλλα αυτά στη χρεοκοπια. Και δεν είναι τυχαιο που ο Τραμπ στην Αμερική, εσας, τους δηθεν δημοσιογράφους, θα σας απαγορευσει! Η λεγομενη τεταρτη εξουσια που αποτελει το συναφι σου είναι πραγματι εκτος των οριων του κρατους δικαιου! Τουτο δω που κανεις, συνδραμει στο να γινουν και πολλοι αλλοι αναγνωστες σου αντίπαλοι σου, να μη θελουν να πιασουν τη φυλλαδα σου στα χεργια τους και λερωθουν!!Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλίθιοι Συριζαίοι! Με τα καμώματα σας θα με κάνετε να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές ΝΔ προκειμένου να ξεκουμπιστείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κατάλαβα σύντροφε αριστερε επικροτεις τον Tramp που καταφέρετε εναντίον των μέσων ενημέρωσης. Ανατριχιαζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κατάλαβα σύντροφε αριστερε επικροτεις τον Tramp που καταφέρετε εναντίον των μέσων ενημέρωσης. Ανατριχιαζω

    Αριστερος συντροφος επικροτει ταχαμ τον αντιπαλο σου και συ πικράθηκες τοσο , που αντριχιασες με τουτο! Μια σοβαρη πληροφορηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά ησυχαστε ...Είμαι υπάλληλος στο mega το μαγαζί είναι ακόμη ανοικτό και βγάζει και χρήμα μπόλικο,είναι η κότα με τα χρυσά αυγά .Πρέπει να είσαι η πολύ βλάκας η πολύ συρυζαιος πουλημένος για να κλείσεις τέτοιο μαγαζί.απλα για να ανοίξετε και τα στραβά σας και δελτίο θα βγει στο mega και πάλι πρώτο θα είναι...Τελευταίες υπογραφές πεφτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Bεβαια τα μεσα ενημερωσης εκαναν τη μεγαλυτερη ζημια αυτα τα χρονια της κρισης στον τοπο και ειδικα στο πολιτικο μας συστημα. Δεν στηριξαν κατι καλο, μπροστα στη βυθιση τους και των αφεντικων τους. Κατασπαραξαν τις τραπεζες με το αζημιωτο βεβαια. Δανεικα και αγυριστα. Πληρωνε εσυ λαε τα 5 και 7 και 10 χιλ.ευρω το μηνα στους μεγαλοδημοσιογραφους των καναλιων και του τυπου για να παιζουν τα παιχνιδια των ντοπιων και ξενων συμφεροντων.Απ την αλλη η ενημερωση πρεπει να μεινει ανεξαρτητη, με κανονες βεβαια, γιατι δε νοειται δημοκρατια χωρις ενημερωση και δημοκρατικη χωρα διχως τον τυπο, τα καναλια, το διαδυκτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 - 12:22:00 π.μ. EET
    Εισαι ενα από τα λιγα λογικα ατομα που σχολιαζουν εδώ αντικειμενικα !!Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά