Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Δεν το γυρνάει με τίποτα o Tσίπρας! Νέα δημοσκόπηση-«κατραπακιά» για ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Πολύ μεγάλη διαφορά δείχνει ακόμη μια δημοσκόπηση υπέρ της ΝΔ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται πίσω με πάνω από 10 μονάδες, αυτή τη φορά από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview για λογαριασμό της «Βεργίνα» Τηλεόρασης.
Ειδικότερα, αν αύριο είχαμε εκλογές, το κόμμα που θα έβγαινε πρώτο θα ήταν η ΝΔ με ποσοστό 29,9% , δεύτερο κόμμα θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,4%, Τρίτη η Χρυσή Αυγή με 6%, και στην 4η και 5η θέση Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ με 5%.


Σημαντική  ωστόσο είναι και η διαφορά που καταγράφεται στη συσπείρωση των κομμάτων με τη ΝΔ να καταγράφει 79.0%,ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 34.0%.
Σε ότι αφορά την αξιολόγηση των πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, πρώτος σε ποσοστά (65.9%) εμφανίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ στη δεύτερη θέση είναι οι Μάκης Βορίδης (59.9%), Κώστας Χατζηδάκης (59.5%) και Βασίλης Οικονόμου (40.9%).
Πούτιν και Ρωσία
Στο πλαίσιο της έρευνας οι ερωτηθέντες απάντησαν και «ποια χώρα θεωρούν περισσότερο φιλική προς την Ελλάδα», με την Ρωσία να έρχεται ως πρώτη επιλογή με ποσοστό 43% , τις ΗΠΑ με μεγάλη διαφορά στο 16% και τη Γερμανία στο 13%. Αντίστοιχα , στην ερώτηση ποιον ηγέτη εκτιμούν οι Έλληνες περισσότερο ο Βλάντιμιρ Πούτιν συγκέντρωσε ποσοστό 39%, η Άνγκελα Μέρκελ 11%, ενώ ο νεοεκλεγείς  Ντόναλντ Τράμπ μόλις 9%!
Αυτό είναι ένα μόνο από τα σημαντικά συμπεράσματα που προκύπτουν από την πανελλαδική έρευνα σε δείγμα 1000 ατόμων που διενεργεί η εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview για λογαριασμό με τη Βεργίνα Τηλεόραση.
lykavitos.gr

1 σχόλιο:

  1. Αλλη μιά τρανή απόδειξη,μάγκες εκεί στό λίμπεραλ,ότι ό κόσμος ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ,μέ μνημονιακές πολιτικές καί τούς
    αριστερούς πού έβαλαν νά εκτονώσουν τή πίεση τής χύτρας,θά κάνουν,οι αριστεροί,τή χύτρα νά σκάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά