Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι Τούρκοι κατηγορούν τον Αρχηγό ΓΕΣ ότι σήκωσε την ελληνική σημαία στις Οινούσσες!

Εμφανίζουν το ελληνικό νησί ως... τουρκικό, με την ονομασία Koyun - Χαρακτηρίζουν «καταληψίες» τους Έλληνες στρατιώτες.

Τελειωμό δεν έχουν οι προκλήσεις των Τούρκων και το παιχνίδι των εντυπώσεων, στο οποίο επιδίδονται εσχάτως τα τουρκικά ΜΜΕ.
Αυτήν τη φορά, στο στόχαστρό τους βρέθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, τον οποίο κατηγορούν για προκλητική επίσκεψη στις Οινούσσες! Και αυτό, γιατί εμφανίζουν το ελληνικό νησί ως... τουρκικό, με την ονομασία Koyun.
Τονίζουν, μάλιστα, ότι

ο κ. Στεφανής «επισκέφτηκε τουρκικό νησί, χωρίς να τον εμποδίσει κανείς και ύψωσε την ελληνική σημαία»!

Ειδικότερα, δημοσίευμα της τουρκικής sozcu.com.tr, η οποία πρόσκειται στην αντιπολίτευση, αναφέρει ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ «επισκέφτηκε, χωρίς να τον εμποδίσει κανείς, τουρκικό νησί και ύψωσε την ελληνική σημαία» και επιπλέον κάνει λόγο για  «18 νησιά που παραχώρησε η Τουρκία στην Ελλάδα», επιχειρώντας να κατηγορήσει την κυβέρνηση Ερντογάν και τον ίδιο προσωπικά.

Η εφημερίδα, που υποστηρίζει την κεμαλική αξιωματική αντιπολίτευση, ισχυρίζεται πως «ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, την πρώτη επίσκεψή του από την ανάληψη των καθηκόντων του, την έκανε στο νησί Koyun, σε ένα από τα 18 τουρκικά νησιά τα οποία έχει καταλάβει παράνομα η Ελλάδα».

Η τουρκική εφημερίδα, μάλιστα, προχωράει ακόμα περισσότερο και γράφει: «Ο Στεφανής στις 19 Φεβρουαρίου, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα εμπόδιο, επισκέφθηκε το νησί Κoyun της Σμύρνης, και πόζαρε κάτω απο την ελληνική σημαία μαζί με τους καταληψίες Έλληνες στρατιώτες».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

2 σχόλια:

  1. και εδω πλακωθηκαν Καμμενος -Φιλης
    ερμη πατριδα με τι εμπλεξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν οι εχθροί διαπιστώνουν την αν ικανότητα του αντιπάλου ενεργούν ανάλογα. Ο Ελληνικός λαός έκανε την επιπολαιη επιλογή του αδιαφορωντας για τις επιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά