Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Κυβέρνηση αδίστακτων πολιτικών ψευτών!

Ακόμα και ο πιο αφελής πολίτης αυτού του τόπου έχει καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε την κρίση για να πάρει την εξουσία, όχι για να διορθωθούν οι σοβαρότατες και εγνωσμένες διαστρεβλώσεις του πολιτικού μας  συστήματος αλλά για να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Παυλόπουλος, Πρόεδρος της Βουλής η Κωνσταντοπούλου και μετά ο Βούτσης, υπουργός Οικονομικών ο Βαρουφάκης και τώρα ο Τσακαλώτος κλπ, κλπ…
Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι βασικός πυλώνας της σωτηρίας του έθνους από την ριζοσπαστική Αριστερά ανεδείχθη ο Πάνος Καμένος που στηρίζει το όλο εγχείρημα, η εικόνα ολοκληρώνεται με τον μελαγχολικότερο τρόπο.
Το τι έχει κοστίσει στη χώρα όλος αυτός ο πολιτικός θίασος που πρωταγωνιστεί σε μια κωμικοτραγικών διαστάσεων επιθεώρηση φαίνεται πρωτίστως στις ζωές μας – ωστόσο τον ακριβή λογαριασμό θα τον καταβάλλουμε για δεκαετίες…

Αυτά που μαθαίνουμε τώρα στην πιο ιλαρή τους εκδοχή είναι ότι ο κύριος Τσίπρας κι οι υπόλοιποι «καθαροί» Αριστεροί της κυβέρνησης, διαπραγματεύονται με κάτι ολιγομελείς ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ – και όχι με τους δανειστές της χώρας –  για να διασώσουν τις πολιτικές τους καριέρες και να διατηρήσουν  όσο περισσότερο μπορέσουν τις κυβερνητικές κι υπουργικές καρέκλες.
Μας το αποκάλυψε ο απίθανος κύριος Τσακαλώτος με δυο θρασύτατες αναφορές: Ότι ο πρωθυπουργός είπε ψέματα ότι η κυβέρνηση δεν θα πάρει «ούτε ένα ευρώ μέτρα» γιατί – έτσι απλά – «διαπραγματεύεται», ενώ ο ίδιος στις συζητήσεις του με τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ μάχεται να μην θιχτεί το αριστερό προφίλ του και η καθαρότητα των απόψεων του ΣΥΡΙΖΑ!
Τελικά, οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν είναι ανόητοι. Είναι αδίστακτοι και προκλητικά κυνικοί. Οδηγούν την χώρα στην πλήρη εξαθλίωση , στην ανυποληψία, στην διεθνή απομόνωση και όλα αυτά  –  χώρια τα περισσότερα που παραλείπονται –  μας τα παρουσιάζουν «επικοινωνιακά» ως… μεγάλες διαπραγματευτικές επιτυχίες της αριστερής διακυβέρνησης!
Αλίκη Χατζή-thecaller.gr

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά