Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Κυβέρνηση αδίστακτων πολιτικών ψευτών!

Ακόμα και ο πιο αφελής πολίτης αυτού του τόπου έχει καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε την κρίση για να πάρει την εξουσία, όχι για να διορθωθούν οι σοβαρότατες και εγνωσμένες διαστρεβλώσεις του πολιτικού μας  συστήματος αλλά για να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Παυλόπουλος, Πρόεδρος της Βουλής η Κωνσταντοπούλου και μετά ο Βούτσης, υπουργός Οικονομικών ο Βαρουφάκης και τώρα ο Τσακαλώτος κλπ, κλπ…
Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι βασικός πυλώνας της σωτηρίας του έθνους από την ριζοσπαστική Αριστερά ανεδείχθη ο Πάνος Καμένος που στηρίζει το όλο εγχείρημα, η εικόνα ολοκληρώνεται με τον μελαγχολικότερο τρόπο.
Το τι έχει κοστίσει στη χώρα όλος αυτός ο πολιτικός θίασος που πρωταγωνιστεί σε μια κωμικοτραγικών διαστάσεων επιθεώρηση φαίνεται πρωτίστως στις ζωές μας – ωστόσο τον ακριβή λογαριασμό θα τον καταβάλλουμε για δεκαετίες…

Αυτά που μαθαίνουμε τώρα στην πιο ιλαρή τους εκδοχή είναι ότι ο κύριος Τσίπρας κι οι υπόλοιποι «καθαροί» Αριστεροί της κυβέρνησης, διαπραγματεύονται με κάτι ολιγομελείς ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ – και όχι με τους δανειστές της χώρας –  για να διασώσουν τις πολιτικές τους καριέρες και να διατηρήσουν  όσο περισσότερο μπορέσουν τις κυβερνητικές κι υπουργικές καρέκλες.
Μας το αποκάλυψε ο απίθανος κύριος Τσακαλώτος με δυο θρασύτατες αναφορές: Ότι ο πρωθυπουργός είπε ψέματα ότι η κυβέρνηση δεν θα πάρει «ούτε ένα ευρώ μέτρα» γιατί – έτσι απλά – «διαπραγματεύεται», ενώ ο ίδιος στις συζητήσεις του με τους Ευρωπαίους και το ΔΝΤ μάχεται να μην θιχτεί το αριστερό προφίλ του και η καθαρότητα των απόψεων του ΣΥΡΙΖΑ!
Τελικά, οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν είναι ανόητοι. Είναι αδίστακτοι και προκλητικά κυνικοί. Οδηγούν την χώρα στην πλήρη εξαθλίωση , στην ανυποληψία, στην διεθνή απομόνωση και όλα αυτά  –  χώρια τα περισσότερα που παραλείπονται –  μας τα παρουσιάζουν «επικοινωνιακά» ως… μεγάλες διαπραγματευτικές επιτυχίες της αριστερής διακυβέρνησης!
Αλίκη Χατζή-thecaller.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ

Η Πελασγία από ψηλά