Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Κυβερνητικοί χοροί… πάνω στα ερείπια!

Ένα ακόμα «αφήγημα» χωρίς περιεχόμενο είναι και η περίφημη μείωση χρέους πάνω στην οποία η κυβέρνηση στήριξε την δική της επιβίωση (για την ακρίβεια, την επιμήκυνση της παραμονής της στην εξουσία) και καθόλου την ελληνική κοινωνία.
Αυτό που υποτίθεται ότι είχε κερδίσει η κυβέρνηση, όπως μας έλεγαν δυο μήνες πριν. Τώρα πια και λόγω των χρονικών καθυστερήσεων που επέβαλε στις διαπραγματεύσεις ο κύριος Τσίπρας … χάθηκε και τούτη η «επιτυχία» – «δεν χρειάζεται κούρεμα χρέους» μας είπε η Λαγκάρντ σφίγγοντας τα χέρια με την Μέρκελ.
Τελικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει καταφέρει όλα τα απίθανα εκτός από αυτά που επαγγέλλεται! Κατάφερε να αντιστρέψει την πραγματικότητα, να καταργήσει την στοιχειώδη λογική, να κάνει τη νύχτα μέρα, να κατακτήσει την πιο ψηλή κορυφή του παγκόσμιου λαϊκισμού.
Χάρη σ’ αυτήν η ατμόσφαιρα στη χώρα είναι
σαφώς η χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών. Η παρατεταμένη κακοποίηση της κοινωνίας προκειμένου να διασωθεί το πελατειακό κομματικό σύστημα σε βάρος του συνόλου της χώρας αποδίδει καρπούς: Το φανερώνουν παντού τα ανθρώπινα ερείπια, η γενική έκπτωση σε κάθε τομέα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, ενώ η επικράτηση του χυδαίου και της χυδαιότητας όπως αυτή εκφράζεται από πρόσωπα και καταστάσεις, ξεπερνά κάθε ιστορικό προηγούμενο και δεδομένο.
Η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου (κι ας κρύβεται ο δεύτερος τελευταία) αποδείχτηκε η πλέον απογοητευτική κυβέρνηση των νεότερων χρόνων, μια κυβέρνηση που κατάφερε να πετύχει ένα απόλυτο ρεκόρ ψευδών, συκοφαντιών, παραχαράξεων, μια κυβέρνηση- πρωταθλήτρια ανικανότητας, πολιτικού αμοραλισμού και πρωτοφανούς κυνισμού που δεν έχει προηγούμενο στην πολιτική ιστορία της χώρας. Κατάφερε να δημιουργήσει τις μεγαλύτερες προσδοκίες, ευτύχησε της εμπιστοσύνης μιας κυρίως πασοκογενούς μερίδας του εκλογικού σώματος και αποδείχθηκε η πιο καταστροφική κυβέρνηση όλων των εποχών, η πλέον αναξιόπιστη, η πλέον ανίκανη και αναποτελεσματική, επικίνδυνη για την ελληνική κοινωνία.
Το μόνο θετικό, εντός πολλών εισαγωγικών, είναι ότι έθεσε τέρμα στον μύθο ότι ο Τσίπρας είναι ο Τσε Γκεβάρα της σύγχρονης εποχής. Ότι αποκάλυψε περίτρανα το άδειο πουκάμισο, το κενό κιβώτιο του αντισυστημικού ΣΥΡΙΖΑ που πλασαρίστηκε ως «κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς». Εντός πολλών εισαγωγικών, αφού η διαπίστωση γίνεται μ’ ένα τίμημα ανυπολόγιστης ακόμα καταστροφής που ιστορικά θα αποδοθεί στον ιδιότυπο Εμφύλιο που συνεχίζει η πολιτική παρέα της Κουμουνδούρου στο όνομα της Αριστεράς, κατασπαράσσοντας ότι απομένει από τις της σάρκες της χώρας…
Αλίκη Χατζή-thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά