Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Μας κυβερνά εκείνος που «έκανε 10 χρόνια να πάρει το πτυχίο του»

Έντονες αιχμές για τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, άφησε ο καθηγητής Θάνος Βερέμης, τις αλλαγές που προωθεί το πολυνομοσχέδιο.του Υπουργείου Παιδείας.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό focus fm, είπε υπάρχουν πολλά στελέχη τα οποία πρωτοστατούσαν σε καταλήψεις και αγώνες, έχοντας κλίση «στην παραβατικότητα». «Πολλοί από αυτούς έδιναν άλλοθι σε ανάλογες περιπτώσεις παραβατών» είπε ενώ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, αν και τον χαρακτηρίζει εξυπνότατο, επεσήμανε πως «υπήρξε πρωταγωνιστής των καταλήψεων, όντας αιώνιος φοιτητής, αφού έκανε
δέκα χρόνια για να πάρει το πτυχίο του. Μάλιστα σύμφωνα με καθηγητές του σπάνια εμφανίστηκε στις αίθουσες διδασκαλίας του Πολυτεχνείου».
 http://www.lykavitos.gr/

7 σχόλια:

  1. Τό πτυχίο του τό πήρε,μετά από παρέμβαση στό τότε Πρύτανη τού Πολυτεχνείου,γνωστού
    Ακαδημαικού,αλλιώς θά ήταν ακόμη αιώνιος φοιτητής..τού έβαζαν στίς λευκές κόλλες τών
    εξεταστικών καί πτυχιακών,τόν ελάχιστο προβιβάσιμο βαθμό 5 καί μετά έσκιζαν τίς
    κόλλες,ώστε νά μήν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία...έτσι έπαιρναν σέ όλες τίς ανώτατες
    σχολές πτυχίο μερικά μέλη τής ΚΝΕ,τά οποία καί εκβίαζαν καθηγητές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν τό πήρε,τό πτυχίο,τού χαρίστηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα φοιτητικα χρονια, αυτη η ανεφελη και ξενοιαστη περιοδο της ζωης, ειναι τα πιο ωραια χρονια του καθε νεου μεσηλικα.
    Απο τα εδρανα του καθε δημοσιου Πανεπιστημιου περνουν πολλων λογιων νεοι!Μεταξυ αυτων υπαρχουν αυτοι, που, αν και γκομενιαζουν αβερτα και διασκεδαζουν ανεμελα τον ελευθερο χρονο τους, δεν ξεχνουν ποτε τον στοχο τους, πολλοι παλι ειναι oi streber(γερμ.), nerd ( εγγλ.), δηλ. οι μονοπλευροι σπαζοκαυληδες στα ελληνικα, που τελειωνουν με επιτυχια στα οχτω εξαμηνα, ωστε να προλαβει ο μπαμπας τους να τους μπασει στο δημοσιο πριν αλλαξει η κυβερνηση των κολυτων του!Μερικοι παλι που παρατραβαν τις σπουδες μονο διασκεδαζοντας, καταπιανονται μετα απο πολλα χαμενα εξαμηνα,πολλες φορες πετυχιμενα, με κατι αλλο, ασχετο με τις σπουδες που αρχικως ειχαν επιλεξει.
    Αναμεμεσα σ~αυτες και τις αλλες κατηγοριες φοιτητων ομως υπαρχει και ενας μικρος αριθμος χαρισματικων νεων με δεξιοτητες κι ηγετικες ικανοτητες, οι οποιοι σαν γεννημενοι μπροσταρηδες αναλαμβανουν απο το πρωτο εξαμηνο την φοιτητικη ηγεσια στo τμημα τους η τη σχολη τους , ενω παραλληλα συνεχιζουν με αργα αλλα σωστα βηματα και τις σπουδες τους με πολλη επιτυχια.
    Μια τετοια χαρισματικη μορφη υπηρξε και ο κ. Τσιπρας σαν φοιτητης , μια ευλογια για την διακυβερνηση της Πατριδας μας που ανελαβε μετα τις πετυχιμενες σπουδες του.Ο κ. Τιπρας σαν ηγέτης είναι μια οντότητα που εκφράζεται με το «είναι» του ατόμου και συντίθεται από μια σειρά αρετών, είτε μετα-ικανοτήτων. Περισσοτερα περι μετα-ικανοτήτων δειτε στο το νέο βιβλίο του Δημήτρη Μπουραντά, καθηγητού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.Χ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ
    ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΣΧΕΤΟΣ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ
    ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμοι Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 - 9:14:00 μ.μ. EEST και 6:08:00 μ.μ. EEST,
    εισθε και οι δυο σας καταμεσα στη κοινωνικη ταση (trend) του καιρου μας εδω στο τοπο μας , που ολο και γοργοτρεχει και γινεται επικινδυνη,δηλ. της
    απαξιωσης και τον υπο διωγμον των παντων που οι ιδιοι δεν εχουμε και δεν κατεχουμε, ητοι της μορφωσης , της ιδιοκτησιας, της επιτυχιας και παει λεγοντας!
    Ο ενας γραφει πως χαριστηκε το πτυχιο στον πρωθυπουργο μας, ο αλλος οτι εκανε σαμαρι με τους καθηγητας του. Συμμορφωθειτε και κοιταχτειτε στο καθρεφτη!!Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:53
    να αρχισεις να συνειδητοποιείς οτι η πτωση του βλακος ερχεται συντομα και θα ειναι αποτομη
    κοιταξε μη παθεις τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε τής 7.52...Είμαι σέ θέση νά γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι τό πτυχίο τού κ.Τσίπρα τού χαρίστηκε..
    Κατανοώ τούς φοιτητικούς-συνδικαλιστικούς του αγώνες,όπως επίσης σέβομαι τούς πραγματικούς κόπους καί αγωνίες όσων μοχθούν,χωρίς στήριξη,γιά τήν απόκτηση ενός πτυχίου καί αυτούς θά προτιμούσα στό τιμόνι τής χώρας,όχι τούς προνομιούχους απόφοιτους κολεγίων
    καί εκείνους πού έπαιρναν χαριστικό 5,γιά προβιβασμό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά