Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Και κάποιοι ήθελαν να μας κάνουν Βενεζουέλα! 3 νεκροί και εικόνες-σοκ στη «μητέρα όλων των διαδηλώσεων»

Ανεξέλεγκτη βαίνει η κατάσταση στη Βενεζουέλα, καθώς άλλοι 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος Μαδούρο.

Πρόκειται για 2 διαδηλωτές και έναν στρατιώτη που έχασαν τη ζωή τους στη «μητέρα των διαδηλώσεων».

Ως πρώτος νεκρός αναφέρεται ο 17χρονος Κάρλος Μορένο στο Καράκας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός δεν
συμμετείχε στις διαδηλώσεις, ωστόσο πυροβολήθηκε στο κεφάλι από οπαδούς της κυβέρνησης που άνοιξαν πυρ.

Δεύτερη νεκρή είναι η φοιτήτρια Πάολα Ραμίρεζ, η οποία έχασε τη ζωή της στην πόλη Σαν Κριστομπάλ. Η κοπέλα ήταν με το σύντροφό της όταν δέχθηκαν τα πυρά ομάδας ανδρών την ώρα που αποχωρούσαν από διαδήλωση κατά του Μαδούρο.

«Ήμασταν πάνω στη μοτοσικλέτα και μας ακολουθούσαν πυροβολώντας. Κάποια στιγμή την άφησα για να βρει την αδερφή της μέχρι να κρύψω τη μηχανή και όταν επέστρεψα τη βρήκα στο έδαφος» δήλωσε στο Reuters ο φίλος της Ραμίρεζ.

Τέλος, ένας τρίτος νεκρός είναι, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων το οποίο επικαλείται κυβερνητικό αξιωματούχο, ένας στρατιώτης, ο οποίος σκοτώθηκε από οπαδό της αντιπολίτευσης.

Οι φωτογραφίες από το Reuters δείχνουν τραυματίες τόσο διαδηλωτές όσο και αστυνομικούς, ενώ και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Ενρίκε Καπρίλες βρέθηκε μέσα στα δακρυγόνα.

Ένας βουλευτής χρειάστηκε να νοσηλευθεί. Από την πλευρά του, ο Μαδούρο κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι επιτέθηκε στην αστυνομία και ότι προέβη σε λεηλασίες, ενώ πρόσθεσε ότι έγιναν περισσότερες από 30 συλλήψεις.
https://thecaller.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Πελασγία από ψηλά