Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Μαυρογιαλούροι !

Τελικώς, η λογική του Mαυρογιαλούρου είναι αθάνατη. Και πάντα την πληρώνουν οι έλληνες πολίτες. Πιο πρόσφατο και τρανταχτό παράδειγμα, η ταλαιπωρία και η κοροϊδία που βίωσαν χιλιάδες οδηγοί με αφορμή την έξοδο και την επιστροφή του Πάσχα. Κι αυτό αφού μπορεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης να έκοψαν σωρηδόν κορδέλες για να εγκαινιάσουν βεβιασμένα διάφορα και πολλά έργα σε αυτοκινητοδρόμους, η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική και δυστυχώς δυσμενής για τη μετακίνηση των εκδρομέων.
Για παράδειγμα, μπορεί η κυβέρνηση να επιχείρησε να προσδώσει πανηγυρικό χαρακτήρα στα εγκαίνια του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Πατρών, όμως ο δρόμος θα ξανακλείσει προσεχώς, αφού η τελική φάση της ασφαλτόστρωσης ακόμη εκκρεμεί και μάλιστα για μια μεγάλη απόσταση, από το Ξυλόκαστρο έως το Ρίο.
Κι όμως. Ολα αυτά τα έργα, όλοι αυτοί οι δρόμοι, δεν υποτίθεται πως παραδόθηκαν άρτιοι και έτοιμοι; Μήπως με αυτή την εικόνα των φωτογραφήσεων των κυβερνώντων δεν ενθαρρύνθηκε ο κόσμος να ταξιδέψει για το τριήμερο; Μήπως όλες αυτές οι κορδέλες δεν εντάχθηκαν σε ένα νέο success story που παρέπεμπε μέχρι και σε δρομολόγηση εκλογικού αφηγήματος;
Και αλήθεια, είναι δυνατόν να παραδίδονται έργα με τόσο επιπόλαιο τρόπο, μόνο και μόνο για φιέστες και πολιτικά παιχνίδια; Θα πάθαιναν κάτι αν τα εγκαινίαζαν όταν θα ήταν όντως έτοιμα και πίσω από τα φλας δεν θα κρύβονταν χωματόδρομοι; Φαίνεται πως το φιλότιμο και η ειλικρίνεια γίνονται όλο και σπανιότερα για τους σημερινούς κυβερνώντες. 
ΤΑ ΝΕΑ

4 σχόλια:

  1. EIMAI 70 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαι νεώτερος τών 70 ετών,θυμάμαι τό γιωργάκη νά λέει,λεφτά υπάρχουν,ποτέ τό ΔΝΤ στήν Ελλάδα...καί τό ΔΝΤ έφερε,μέ διάγγελμα από τό Καστελόριζο,καί λεφτά ΔΕΝ υπήρχαν.

    Θυμάμαι τό σαμαρά νά λέει στά Ζάππεια,,θά σκίσω τά μνημόνια φύλλο-φύλλο...καί τά μνημόνια δέν έσκισε καί μισθούς καί συντάξεις έκοψε...

    Θυμάμαι τό καραμαλή στό μπαιρακτάρη νά λέει ότι θά σκίσει τούς πολιτικούς νταβατζήδες
    αλλά αντί αυτού έβαλε τούς κουμπάρους του καί τά δομημένα ομόλογα νά καταπιούν τά
    χρήματα τών ασφαλιστικών ταμείων δηλ. τόν ιδρώτα τών εργαζομένων..

    Θυμάμαι καί άλλα πού διάβασα,αλλά άσε γιά τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7:58 επιλεκτική μνήμη έχεις για νεώτερος των 70 ετών. Θυμάσαι τα παλαιότερα, όπως οι ηλικιωμένοι, του Τσίπρα του γενάρη του 2015, που είναι πρόσφατα δεν τα θυμάσαι; Αυτός, όπως και οι άλλοι, για να πάρει την εξουσία, έταξε τον ουρανό με τ' άστρα. Είπε ό,τι ήθελε ο έρμος ο ελληνικός λαός ν' ακούσει. Τί απ΄όλα αυτά έκανε ή μάλλον τί διαφορετικό από τους άλλους έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμάμαι ότι είναι ΟΛΟΙ τους ίδιοι καί επομένως θά τούς μαυρίσω ΟΛΟΥΣ αυτούς τούς ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά