Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Το twitter προτείνει στον Νίκο Χατζηνικολάου ερωτήσεις προς τον Αλέξη Τσίπρα

Πρώτο trend στο ελληνικό twitter τα ερωτήματα που οι πολίτες προτείνουν στον κεντρικό παρουσιαστή του Ant1 να θέσει στον πρωθυπουργό

Λιγότερο από τρεις ώρες απέμειναν για την στιγμή που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 και οι χρήστες του twitter έχουν αναδείξει την αναμενόμενη τηλεοπτική αναμέτρηση σε πρώτο θέμα.
Οι ερωτήσεις των χρηστών του twitter έχουν χιούμορ, «αληθεύει ότι ο κύριος Πολάκης είναι πολύ τρυφερός οικογενειάρχης, παρά την ανδροπρεπή εμφάνισή του;» αναφέρεται σε ένα tweet, σαρκαστική διάθεση, «πώς νιώθετε Πολυχρονεμενε που σώσατε την χώρα από το μειλ Χαρδούβελη?» αλλά και... survivor: «Ας πάμε στα ουσιώδει τώρα.Στο #survirorgr στηρίζετε τα λαικά παιδιά των μαχητών ή τα καπιταλιστικά πρότυπα των διασήμων».
Σημειωτέον πως είναι η πρώτη φορά -σε μια περίοδο που δεν είναι προεκλογική- που συνέντευξη του πρωθυπουργού προβάλλεται στον περιορισμένο χρόνο ενός δελτίου ειδήσεων (όσο κι αν αυτό επιμηκυνθεί προκειμένου να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις) κι όχι μετά το τέλος του, αφού στην περίπτωση εκείνη θα έπεφτε πάνω στο φαινόμενο... survivor.

Δείτε μερικά από τα ερωτήματα που η κοινότητα του twitter προτείνει στον Νίκο Χατζηνικολάου να θέσει προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της αποψινής τηλεοπτικής συνέντευξης.

1 σχόλιο:

  1. Η απέραντη βλακεία καί ηλιθιότητα τού σύριζα,μόνο μέ χιούμορ πολεμιέται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά