Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

«Έφυγε», σε ηλικία 99 ετών, ένας από τους πολιτικούς που σημάδεψαν την σύγχρονη ελληνική ιστορία - Τι αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της οικογένειάς του

Την τελευταία του πνοή άφησε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής σε ηλικία 99 ετών ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
«
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε από τη ζωή στη μία μετά τα μεσάνυχτα, περιστοιχισμένος από τους ανθρώπους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της οικογένειάς του.

3 σχόλια:

  1. Θεος συγχωρησε τον!!
    Αφησε πισω του μια πλουσια κατικοδιαιτη οικογενεια , ζηλευτη απο ελληνας πατεραδες της ιδιας συνομοταξιας.
    Για τον δικο του ρολο στη πολιτικη, οσο κι αυτον των παιδιων του, εγγονων του και της γυναικας του, ιδιαιτερα στην αρχαιολογια, δεν αναφερομαι, ειναι θεματα συγχρονων βιογραφων και ιστορικων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη οποιος φευγει απ τη ζωη πρεπει να δικαιωνεται? Ας τον αναπαυσει ο θεος και το χωμα να ειναι ελαφρυ που θα τον σκεπασει. Αλλα στην ιστορια περασε σαν αποστατης. Εχει τις ευθυνες του για την ανατροπη της λαοπροβλητης κυβερνησης του 50% του Γεωργιου Παπανδρεου και οτι επακολουθησαν. Δηλαδη χουντα, ξερονησια, κυπριακο. Αντε να τα βαλλουμε ολα σε ενα τσουβαλι. Τον Αντρεα παπανδρεου ποιος τον εκατσε στο σκαμνι?Bεβαια βρηκε και υποστηρικτες τοτε, που μετεπειτα ζητησαν συγχωρεση απ τον ελληνικο λαο, αφου πρωτα ειδαν οτι τα ποσοστα, μετα απ ολα αυτα δεν επεφταν καφω απ το 40%.Τον καραμανλη ποιος τον εκανε προεδρο δημοκρατιας για δευτερη φορα? Ετσι να τα βαζουμε σε μια σειρα. Οχι που βγηκαν ολοι σημερα με δυθυραμβους. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 - 11:54:00 μ.μ. EEST
    Αν και δεν επεκταθηκα σαν και σενα στο πρωτο μου σχολιο θεωρω ωστοσο οτι μιλας ανοιχτα και σωστα φιλε μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά