Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Οι ντροπιαστικές αναρτήσεις του μίσους (Photos)

Στόχος πολλαπλών εμπρηστικών δηλώσεων, τόσο στα social media όσο και σε δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης που πρόσκεινται ή ελέγχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και η εφημερίδα «Αυγή», έχει γίνει συστηματικά κατά το παρελθόν ο κ. Λουκάς Παπαδήμος.
Οι συστηματικές αναφορές στην κυβέρνησή του ως «χούντα» (παρά το γεγονός ότι είχε λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από 255 βουλευτές του κοινοβουλίου), από ΜΜΕ και από πολιτικά πρόσωπα και βουλευτές που συμμετείχαν ή συμμετέχουν μέχρι σήμερα στην κυβέρνηση, αλλά και οι απαξιωτικές, προσβλητικές και υβριστικές αναφορές προς το πρόσωπό του -με ρητορική που σε κάποιες περιπτώσεις δεν διέφερε σε τίποτα από την
αντίστοιχη της Χρυσής Αυγής- καλλιέργησαν και συντήρησαν για καιρό εναντίον του ένα κλίμα μίσους.
Εμείς απλά παραθέτουμε μερικές από αυτές:


Αποκορύφωμα, ίσως, αυτής της διαδικτυακής εκστρατείας μίσους, τα σχόλια που ανήρτησε στη σελίδα του στο facebook, ο πρώην γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ., Αθανάσιος Μπέλτσος, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του κ. Παπαδήμου:


Και βέβαια όλα τα παραπάνω δεν θα πρέπει να ιδωθούν αποκομμένα από δηλώσεις «συμπάθειας» προς την τρομοκρατία, που έχουν εκφράσει κατά καιρούς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως εκείνες του Μάκη Μπαλαούρα.
ΠΗΓΗ: LIBERAL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά