Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ο πρωθυπουργός θα είχε ζητήσει την παραίτηση Καμμένου... σε μια άλλη χώρα

Πραγματικά μας ξεπερνά ο τρόπος που η ελληνική κοινωνία, η κυβέρνηση, οι θεσμικοί φορείς και η Δικαιοσύνη, αντιμετωπίζουν ορισμένα σοβαρά ζητήματα.
Ορισμένα μείζονος σημασίας θέματα που θα έπρεπε να προκαλούν θύελλα και να οδηγούν σε παραιτήσεις. Ένα τέτοιο θέμα αφορά τον Πάνο Καμμένο και την εν γένει στάση του.
Κι αν δεν έχει ο ίδιος το φιλότιμο, την ευθιξία ή μια στοιχειώδη αστική ευγένεια για να παραιτηθεί για τη γραβάτα με τα πέη, τότε θα έπρεπε κάποιος να τον… παραιτήσει για την υπόθεση με το ναρκοπλοίο Noor 1 και την εμπλοκή του σε μια σκοτεινή υπόθεση.
Ένας κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης επιβεβαιώνει και ο ίδιος ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο καταδικασμένος σε ισόβια για τη μεταφορά ναρκωτικών 2,1 τόνων, συνομιλεί μαζί του. Μιλάνε, στέλνουν SMS και ποιος ξέρει ποιες άλλες συνεννοήσεις έχουν ο Καμένος και ο Γιαννουσάκης και βγαίνει ο υπουργός για να δικαιολογηθεί και με τρόπο φειδωλό τονίζει ότι
ο ισοβίτης ζήτησε μέσω του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, δικαστική προστασία για να καταθέσει νέα στοιχεία για την υπόθεση του Noor 1.
Και γιατί ένας ισοβίτης ζητά και συνομιλεί με τον υπουργό Άμυνας για ένα τέτοιο θέμα και δεν πάει στον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης; Γιατί δεν πάει στον εισαγγελέα ή στον Παπαγγελόπουλο;
Πόσο νόμιμο, ηθικό και θεσμικό είναι να έχει επαφές ο Καμμένος με έναν ισοβίτη και να νταραβερίζονται για πράγματα που αγνοεί ο ελληνικός λαός αλλά και η Δικαιοσύνη;
Είναι ή όχι απαράδεκτη μια τέτοια μεθόδευση η οποία περνά από την κυβέρνηση σαν κάτι φυσιολογικό;
Ας υποθέσουμε ότι ο ισοβίτης έχει να πει πολλά για την υπόθεση και να αποκαλύψει περισσότερα για την εμπλοκή κι άλλων προσώπων, επιχειρηματιών ή μη. Και καλά θα κάνει να τα πει για να ελαφρύνει και τη θέση του, αν και να κατηγορείσαι για διακίνηση 2,1 τόνων ηρωίνης δεν είναι και λίγο.
Δεν έχει, όμως, καμιά δουλειά ο υπουργός Άμυνας να συνδιαλέγεται μαζί του. Κατ’ αρχάς πρόκειται για σκάνδαλο από μόνο του και κατά δεύτερο μπορεί να ακυρώσει και τις όποιες αποκαλύψεις θέλει να κάνει ο ισοβίτης γιατί τότε οι νέοι κατηγορούμενοι μπορούν να πουν ότι υπήρξε συμπαιγνία με τον Καμμένο. Να επικαλεστούν δηλαδή πολιτικές διώξεις και να την γλιτώσουν. Με το να νταραβερίζεται ο Καμμένος εκτός από προκλητικά εξωθεσμικό είναι και επικίνδυνο διότι θα πουν όλοι ότι στήνεται παγίδα και πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, κι έτσι να τη γλιτώσουν και πραγματικοί ένοχοι.
Σε μια άλλη χώρα ο υπουργός θα πεταγόταν με τις κλωτσιές έξω. Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που φαίνεται ότι έχει ντουμανιάσει με τα λαθραία τσιγάρα κι έχει «φτιαχτεί» με τόση ηρωίνη, ο υπουργός είναι μάγκας και δεν τον κουνάει κανείς.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά