Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Να πιει το ποτήρι των ψεμάτων του μέχρι τελευταίας σταγόνας

Τι έγινε βρε συντρόφια, ξέμεινε από άσους ο Αλέξης και παρακαλάει τώρα την αντιπολίτευση να στηρίξει την κυβέρνηση που βρίσκεται σε αδιέξοδο, επικαλούμενος την εθνική συνεννόηση;
Αυτός ήταν ο ισχυρός Τσίπρας, ο δεινός πολιτικός που είχε τους Ευρωπαίους στο τσεπάκι του, οι οποίοι θα του κούρευαν το χρέος και θα έβαζε γραβάτα;
Τι έγινε ξαφνικά και από εκεί που η Ελλάδα θα έβγαινε στις αγορές, φτάσαμε στο σημείο ο λαοπρόβλητος Αλέξης να παρακαλάει τον Μητσοτάκη να τον στηρίξει;
Δεν κατάλαβε ότι τα ψέματα και τις ραδιουργίες κατά των δανειστών θα τις πλήρωνε κάποια στιγμή, καθώς δεν μπορείς να κάνεις μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα;
Σε κάθε περίπτωση, η ΝΔ που έχει ήδη απορρίψει το…
κάλεσμα Τσίπρα, θα πρέπει να συνεχίσει στην ίδια γραμμή, απορρίπτοντας και τις καραμανλικές φωνές, που πιέζουν για εθνική συνεννόηση, με μοναδικό στόχο να εγκλωβίσουν τον Κυριάκο στα αδιέξοδα του Τσίπρα.
Θα πρέπει να τους θυμίσει, ότι όταν η Ελλάδα το 2014 βρισκόταν μια ανάσα να βγει από τα μνημόνια, αντί ο Αλέξης να στηρίξει την τότε κυβέρνηση στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, την έριξε για να καταλάβει την εξουσία.
Θα πρέπει να τους θυμίσει, επίσης, ότι η λογική της συναίνεσης, που αποτέλεσε την προμετωπίδα της προεκλογικής καμπάνιας του Μεϊμαράκη τον Σεπτέμβριο του 15’, οδήγησε την Ελλάδα σε 100 δις πρόσθετο χρέος, σε δυο νέα μνημόνια και δυσβάσταχτα μετρά για τον ελληνικό λαό.
Και θα πρέπει να τους πει ότι εάν θέλουν τόσο πολύ να στηρίξουν τον Τσίπρα, ας παραιτηθούν από βουλευτές της ΝΔ και να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο απλά.
Άντε, γιατί πολύ πλήρωσε τα αλισβερίσια των καραμανλικών με την αριστερά η παράταξη.
Ο Τσίπρας θα πιει το ποτήρι των ψεμάτων του, μέχρι τελευταίας σταγόνας, είχε πει ο Σαμαράς. Και αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος του Κυριάκου, αν θέλει να πάρει την πολυπόθητη αυτοδυναμία.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά