Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Αηδία για όποιον μπλέκει με ηρωίνες και «NOOR 1»

 Είτε είναι αληθινοί λαθρέμποροι, είτε πολιτικοί συνωμότες, εκβιαστές.
Όσο πιο πολύ στριμώχνεται το καθεστώς, τόσο βγάζει το πραγματικό εγκληματικό του πρόσωπο.
Το «Survivor» τελειώνει, το «Game of Thrones» θέλει έναν μήνα ακόμα, την καυτή εβδομάδα που έρχεται, όμως, μπορείτε άνετα να δροσιστείτε με το πολιτικό ριάλιτι «Ο Νονός αλά ελληνικά».

Κάποιοι μάλιστα προβλέπουν ότι η επικείμενη συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία με την Ε.Ε. και διάφορα μελλοντολογικά για την ανάπτυξη που θα ’ρθει θα καταλήξει στο κατώτατο και πλέον αισχίστου είδους σημείο αντιπαράθεσης από συστάσεως Ελληνικού Κοινοβουλίου: στην κόντρα... για την ντόπα! Στο ποιος ωφελείται ή πάει να χειραγωγήσει πολιτικά για να πλήξει τον άλλον όσον αφορά στην υπόθεση με το καράβι και την ποσότητα-μαμούθ της ηρωίνης που κουβάλαγε. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ, που έλεγαν και οι παλιοί, γιατί αν είναι αντί

του QE και των 140 προαπαιτούμενων και του τι μέλλει γενέσθαι να ξεπέσει η κουβέντα σε ανταλλαγή κατηγοριών για το πώς κάνουν πλάτες ή αβάντες στα τέρατα-λαθρεμπόρους τόσο σκληρών ναρκωτικών, απέχουμε ελάχιστα από το να συζητήσουν στην επόμενη συνεδρίαση για φονικά!
Ποιος σκότωσε ποιον για να σιωπήσει, ποιος έχει βγάλει «συμβόλαιο» εναντίον τίνος και άλλα ανάλογα που είναι ο ΑΠΑΤΟΣ ΠΑΤΟΣ της πολιτικής. Μια χαρά ηθικό πλεονέκτημα Πρώτη φορά Αριστερά! Προς αυτή την κατεύθυνση δίνουν την αίσθηση ότι κινούνται ακόμη και σε πολύ υψηλά θεσμικά επίπεδα. (Α! Μα γιατί ξέχασαν τα φιλικά «τσιγαράδικα» αυτοί που θα βρουν, λένε, οκτώ φονιάδες στα αμπάρια του άλλου;) Αμα θέλουν να παίξουν τον «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟ» με τον Αλ Πατσίνο, όπου επαγγελματίες φονιάδες κάνουν κανονικό πόλεμο με λαθρεμπόρους για το ποιος θα επικρατήσει, θα καταλήξουν σουρωτήρι από τις... στραβές! Κάποτε, τέλος πάντων, συζήταγαν για τη Διαπλοκή, χαρακτηρίζοντάς την ως την υπ’ αριθμόν 1 κατάρα μας, για να αποδειχθεί ότι ήταν μια φούσκα και μισή, διαλύθηκε μόνη της, αλλά δεν εξαλείφθηκαν τα προβλήματα του τόπου. Ακόμη και το «βρώμικο ’89» θα μοιάζει με συνεδρίαση της Βουλής των Λόρδων για τα γενέθλια του Φίλιππου της Αγγλίας αν οι πολιτικοί αρχηγοί καταλήξουν ή εγκλωβιστούν σε μια κουβέντα που είναι για σκληρούς ποινικούς.

Ασε που μέχρι και στην Κολομβία, τις εποχές που οι μισοί πολιτικοί ζούσαν από τα... ναρκωτικά, ούτε καν τα συζήταγαν αυτά! Αλλωστε την όλη υπόθεση και τις όποιες προεκτάσεις της τις έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη. Τυφλή, μονόφθαλμη, χαμηλοβλεπούσα, ή και… παραδικαστική, δεν υπάρχει άλλος νόμιμος δρόμος για να διαλευκανθούν τέτοιες υποθέσεις. Ενδεχομένως να βρεθούν οι υπεύθυνοι πολιτειακοί παράγοντες, πρώην και νυν, που θα συστήσουν στους θερμόαιμους αυτοσυγκράτηση και θα τους υπενθυμίσουν ότι όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου -και δη με τόσο βρώμικο τρόπο- πέφτει ο ίδιος μέσα. Κάτι που ήδη διαφαίνεται! 

Σε κάθε περίπτωση, στο σημείο που έχουμε φτάσει, με τον κόσμο να χάνει το 25% της σύνταξής του με επίσημη ομολογία Παπαδημητρίου, τα σπίτια να πωλούνται ή να χαρίζονται στο 1/3 της αντικειμενικής τους αξίας, και τη μοναδική ελπίδα να έχει εναποτεθεί στο ποιος θα νοικιάσει το διαμέρισμά του στο Κουκάκι σε τουρίστα, οι περιστάσεις απαιτούν πολύ σοβαρότερους χειρισμούς. Χωρίς καμία διάθεση φθηνής αντιπολίτευσης, σοβαροί ξένοι οίκοι επισημαίνουν ότι η υποτιθέμενη Σωτήρια Συμφωνία είναι κυριολεκτικά ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ένα οικονομικό ανέκδοτο που δεν μπορεί να σταθεί ούτε αν έχεις ντοπαριστεί με όλο το φορτίο του εν λόγω ναρκόπλοιου.

Οποιος βλέπει έξοδο στις αγορές και ανάπτυξη, έχει βαρέσει κάποιου είδους πολιτικές ενέσεις. Επίσης, δυστυχώς, όποιος νομίζει ότι θα ξεμπερδέψουμε εύκολα με το καθεστώς-βδέλλα και από εκεί και πέρα όλα θα ’ναι μια χαρά, σίγουρα κάτι παίρνει και δεν μας δίνει. Μέσα στα δυόμισι χρόνια του ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αφήσει την Ελλάδα και κάθε πολίτη ξεχωριστά σε κατάσταση «φυτού» μετά από εφτά εγκεφαλικά. Ακόμα και αν το μετάνιωσε ειλικρινά, είναι πια πολύ αργά για να επανορθώσει, πόσο μάλλον όταν δεν φαίνεται να έχει τέτοια πρόθεση. Το αντίθετο: όσο πιο πολύ στριμώχνεται, τόσο πιο βρώμικο και κακό πρόσωπο βγάζει προς τα έξω - ποινικό, εκβιαστικό, εγκληματικό. 

Από την άλλη, αν το καλοσκεφθείς, ας πουν ό,τι νομίζουν, ας πέσουν μέχρι και στα λασπόλουτρα για «βαρόνους» και «υπουργούς ναρκωτικών» και τα νέα παραδικαστικά με τις κασέτες, τους ποινικούς κ.λπ. Καλύτερα να κατρακυλήσουμε εκεί, αντί να... αρχίσουν να βάζουν στην ατζέντα και τα εθνικά θέματα, όπως λένε τελευταία! Αν είναι να λυθεί το Κυπριακό όπως το Συνταξιοδοτικό, και το όνομα της ΠΓΔΜ όπως η σκληρή μας κόντρα με τους Τούρκους (όπου νύχτα παραδίδουμε γείτονες πολιτικούς φυγάδες στο καθεστώς Ερντογάν για βασανιστήρια και περαιτέρω), καλύτερα να ρουφήξουμε όλοι μαζί τη δόση μας και να μείνουμε κάγκελο! Ούτε βήμα, ούτε κουβέντα, ούτε μιλιά για τα εθνικά θέματα! Αρκετή καταστροφή προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και την οικονομία. Αν αγγίξει και τον πυρήνα της ελληνικής καρδιάς, αν κάνει εθνικές παραχωρήσεις, οδηγείται μόνος του στο πιο τραγικό φινάλε που δεν μπορεί καν να διανοηθεί.

ΥΓ.: Να διευκρινίσω ότι για τους πραγματικούς μεγαλέμπορους ναρκωτικών, όποιοι κι αν αποδειχθεί ότι είναι αυτοί, προσωπικά τάσσομαι υπέρ της θανατικής τους ποινής. Τίποτα λιγότερο. (Το ίδιο και για το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας.)

Θέμος Αναστασιάδης-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά