Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Τραγελαφικά σκηνικά στην ΕΡΤ- «Σφάχτηκαν» Τσακνής & Ραχήλ: «Σκάσε επιτέλους»- «Είστε ξετσίπωτοι»


Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου «Μνήμες και χρέος» κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι, Δευτέρας, έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, στελέχη της διοίκησης της ΕΡΤ, εργαζόμενοι καθώς και μέλη της Λαϊκής Ενότητας και η Ραχήλ Μακρή, που είχαν στηρίξει τον «αγώνα» των εργαζομένων το 2013, όταν και έκλεισε η ΕΡΤ.
Ωστόσο, τα πνεύματα οξύνθηκαν, τόσο όταν προσπάθησε να μιλήσει ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, όσο και κατά την διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή. Τον πρόεδρο της ΕΡΤ διέκοπτε με ένα παραλήρημα η Ραχήλ Μακρή, φωνάζοντας παρατεταμένα: «Είστε άνανδροι και ξετσίπωτοι που δεν δίνετε το λόγο σε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ΕΡΤ». Τότε ο κ. Τσακνής δεν άντεξε και φανερά εκνευρισμένος είπε στην Ραχήλ Μακρή: «Θα βγάλετε το σκασμό επιτέλους, βγάλτε το σκασμό. Σκάσε, σκάσε».
 https://thecaller.gr
 Θα γελούσα με την καρδιά μου αν δε πλήρωνα όλο αυτόν το συρφετό από το υστέρημά μου...
 Η απόλυτη παρακμή.

2 σχόλια:

  1. Φαγωθείτε σαν τα σκυλιά, αριστεροί του κώλου.... Την άλλη φορά να πάρετε και τη Ζωίτσα... έτοιμοι για το τσίρκο είστε.
    Το μπουγιουρντί που πληρώσαμε για αυτό το "μνημείο" για να μας θυμίζει τους αγώνες των 3000 βολεμένων στην ΕΡΤ, που πληρώνουμε κερατιάτικα για να κάνει προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο κόστισε;
    ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απολαύστε Πρόεδρο της Ελληνικής Τηλεόρασης που δεν μπορεί να κρατήσει τη ψυχραιμία του στη πρόκληση ενός παλιού ΄΄εταίρου΄΄. Δείγμα πολιτισμού και παραδειγματισμού για τα παιδιά μας. Άξιος ο μισθός του από το στέρημα των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά