Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Η καταιγίδα "Μέδουσα"κυκλώνει τη Φθιώτιδα

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται από χθες το βράδυ οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας αλλά και η πυροσβεστική καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται από σήμερα το πρωί να γίνουνπερισσότερα έντονα στην περιοχή μας.
Παρά το γεγονός ότι η Φθιώτιδα και ιδιαίτερα το
κέντρο του νομού και η Λαμία δεν βρίσκονται ακριβώς μέσα στον πυρήνατης καταιγίδας που αναμένεται να πλήξει τη βόρειο Εύβοια και την Μαγνησία, ωστόσο όμως βρίσκεται ακριβώς περιφερειακά με συνέπεια να αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις αλλά και καταιγίδες ιδιαίτερα στα ανατολικά της Φθιώτιδας καιμέχρι τη Στυλίδα ενώ στην
πορεία της σημερινής μέρας το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να γίνει περισσότερο έντονο και στην περιοχή του Δομοκού αλλά και στην δυτική Φθιώτιδα. Ήδη από χθες το βράδυ βρέχει συνεχώς με μικρά διαλείμματα στο κέντρο του νομού, τη βόρεια Φθιώτιδα αλλά καιτη δυτική Φθιώτιδα και μάλιστα αυτή η πορεία των βροχοπτώσεων συνοδεύεται και από μεγάληπτώση της θερμοκρασίας.
εφ. σέντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά