Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Κώστας Μπακογιάννης: Οι ενδιαφερόμενοι των φιλοκυβερνητικών μέσων για σπέκουλα χτυπάνε λάθος πόρτα

«Σφίξαν οι ζέστες! Παιδιά το τερματίσαμε!», αναφέρει χαρακτηριστικά - Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας διαψεύδει τις φήμες περί κόντρας του με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ένα τέλος στη φημολογούμενη κόντρα του με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, επιχειρεί να βάλει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, αντιδρώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με χαρακτηριστικό τρόπο:

«Ώπα. Σφίξαν οι ζέστες! Παιδιά το τερματίσαμε! Οι ενδιαφερόμενοι των φιλοκυβερνητικών μέσων για σπέκουλα και κακεντρέχειες χτυπάνε λάθος πόρτα. Δηλώνω μη διαθέσιμος. Ευχαριστώ», αναφέρει χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε γραμμή ρήξης με τον επικεφαλής της ΝΔ και θείο του, μετά τη συνάντηση και τη συνεργασία που είχε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


5 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μελη οικογενειοκρατίας και του νεποτισμού , τα σωληνεμενα βλαστάρια με πρωτους ρολους στη ΔΝ, στα οποια ποτε δεν ιδρωσε το κορμακι τους κι ουτε σκοτουριασε το μιαλοδουκακι τους για το επιουσιο αρτο τους δεν θα αργησουν να φαγωθουν. Η παντρονατης μεγαλης οικογενειας , μαμα κι αδελφη,η Ντορα, θα τα βαλλει στη σειρα όπως τα θελει αυτή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9:48
    ευτυχως εχει ιδρωσει ο ανεπαγγελτος καταληψιας
    παιξε αλλου με τα κουβαδακια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που έχω να σχολιάσω με όση αστική ευγένεια διαθέτω είναι οτι με ευθύνη του Έλληνα ψηφοφόρου μία ομάδα άπειρων, αδοκίμαστων και ακατάρτιστων ανθρώπων, τόσο στα οικονομικά θέματα όαο και στις τακτικές διαπραγμάτευσης, κάθισαν σε ένα τραπέζι με εκπαιδευμένους τεχνοκράτες παίζοντας την τύχη εκατομμυρίων συμπολιτών μας. Χριστιανοί με λιοντάρια δηλαδή. Ειναι θλιβερό γεγονός η απουσία από την πολιτική ζωή της χώρας μας ανθρώπων της αγοράς. Αντίθετα, ( και αναφέρομαι σε όλους τους πολιτικούς χώρους) αναδεικνύονται κάθε λογής φοιτητοπατέρες, εργατοπατέρες, ηθοποιοί, καμπαρετζούδες, τηλεπερσόνες κλπ. Αμφιβάλει κανείς οτι εάν στις επόμενες εκλογές έβαζε υποψηφιότητα ο "Ντάνος" θα σάρωνε το Πανελλήνιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κε Περιφερειάρχη κάποιος εκ των έσω ( φαίνεται να είναι ο ρηγμένος) καταγγέλει σε παρέα του οτι οι περισσότεροι υπάλληλοι της υπηρεσίας (στην είσοδο της Λαμίας - ΔΕΚΕ) βρίσκονται στα σπίτια τους κατά τη μία και μισή το μεσημέριέως δύο το πολύ, αληθεύει; Ένας δε εξ αυτών είαι και στο χωριό του!!. Είναι αλήθεια; Βέβαια αυτόν θα τον βλέπουν ασφαλώς καθημερινά όλοι οι χωριανοί του αν είναι έτσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά