Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Σύγκρουση STAR- Παππά για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών

 Αγωγή από το κανάλι.

Tο κανάλι διεκδικεί με αγωγή 32,4 εκατ. € από δύο υπουργούς- Παππάς:« Να απευθυνθεί στο ταμείο απόρων και αποτυχημένων μάνατζερ»

Σύγκρουση έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, και του τηλεοπτικού σταθμού Star μετά την αγωγή που κατέθεσε το κανάλι με αφορμή το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
Συγκεκριμένα το Star με αγωγή που κατέθεσε κατά του Δημοσίου ζητά 32,4 εκατ. ευρώ για να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη επειδή στον διαγωνισμό για την αδειοδότηση των καναλιών δεν πήρε άδεια και έτσι έχασε το Survivor και μαζί με αυτό τα εκατομμύρια των διαφημιστικών του εσόδων.
Σε απάντησή του μέσω Twitter ο υπουργός ζητά από το Star «Να απευθυνθεί στο ταμείο απόρων, παρανόμων καναλαρχών & αποτυχημένων μάνατζερ».

Το tweet - απάντηση του Νίκου Παππά:Να σημειωθεί πως ο τηλεοπτικός σταθμός ζητά αποζημίωση πάνω από 30 εκατ. ευρώ «για την αποκατάσταση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «της ζημίας που μας προεκλήθη από το γεγονός της συμμετοχής μας και της παράνομης μη αδειοδότησής μας κατά τη διαδικασία του Διαγωνισμού για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών».

Όπως γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών» το κανάλι διεκδικεί με την αγωγή του συνολικά 32,4 εκατ. ευρώ από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και από τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο.

Τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα είναι για τη ζημιά που υπέστη το Star Channel, ήτοι 637 χιλ. ευρώ θετική ζημία και 31,7 εκατ. ευρώ αποθετική ζημία, αλλά ζητάει και 100 χιλ. ευρώ επιπλέον για ηθική βλάβη.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 
Βαρδινογιάννης εναντίον Παππά, Νικολάκη άσχημα τα νέα...να ετοιμάζεσαι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν πληρώσει τον Βαρδή ο άσχετος σκιτζής Παππάς να προσέξουμε να μην τα χρεώσει σε εμάς , στον Έλληνα φορολογούμενο.
Γ.Κ

Η Πελασγία από ψηλά