Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ο Τσίπρας πάει για ψάρεμα κι αντί για ψάρια πιάνει… ΕΝΦΙΑ

Διώξτε τον Πιτσιλή. Πώς τόλμησε να αναρτήσει τα μπιλιετάκια του ΕΝΦΙΑ πριν καλά – καλά επιστρέψει ο κόσμος από τις διακοπές του; Πώς τόλμησε να φέρει το φόρο λίγες μέρες πριν έρθει ο σωτήρας Μακρόν στην Ελλάδα και πάει ο άλλος σωτήρας ο Τσίπρας στη ΔΕΘ για να επαναλάβει τις αριστερές παπάτζες του;
Κι όμως, τα εκκαθαριστικά του φόρου ακινήτων, μπορεί να μην ήταν μια ακόμη έκπληξη για τους πολίτες, ήταν ωστόσο, η ψυχρολουσία για τον πρωθυπουργό που θα πάει στη Θεσσαλονίκη με τους πολίτες να σπεύδουν να βρουν λεφτά να πληρώσουν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ μαζί με το φόρο εισοδήματος και μαζί με τις εισφορές του ΕΦΚΑ και μαζί με τους λογαριασμούς που έμειναν από το καλοκαίρι.
Και τότε είναι σίγουρο ότι από τις υψωμένες γροθιές και τους χορούς στο Σύνταγμα για τον μεγάλο ηγέτη Τσίπρα, θα πάμε στο άλλο άκρο. Στις ανοικτές παλάμες και στις ύβρεις κατά
εκείνων που έλεγαν ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ γιατί είναι αντισυνταγματικός και τώρα τον κρατάνε χωρίς να τον μειώνουν ούτε ένα ευρώ. Δεν τους άρεσε ο Σαμαράς που τον είχε μειώσει και θα έκανε τις 5 δόσεις 6…
Η κυβέρνηση μοιάζει πολύ με τον επικεφαλής της τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μαθαίνουμε ότι τραυματίστηκε στο… ψαροντούφεκο. Πήγαινε για ψάρεμα στη Μακρόνησο, λένε τα ρεπορτάζ κι έπαθε ένα μικρό τραυματισμό. Έτσι και η κυβέρνηση, μια ζωή μέσα στη γκάφα και στον συνεχή τραυματισμό της από την αφέλεια, την ανικανότητα και τον ψεύτικο τρόπο με τον οποίο στήθηκε όλα αυτά τα χρόνια.
Ο ΕΝΦΙΑ είναι μια τρανή απόδειξη για το πόσο η κυβέρνηση της Αριστεράς εκπροσώπησε επάξια τον λαϊκισμό στην Ελλάδα αλλά πληγώνεται από τον ίδιο. Γυρίζει μπούμερανγκ όλη αυτή η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και όλες οι υποσχέσεις που έδωσε τον στοιχειώνουν.
Κάποια στιγμή θα πει ο κόσμος… εκεί που κρεμάγανε οι κλέφτες τ’ άρματα κρεμάνε οι γύφτοι τα… ψαροντούφεκα. Όμως κάλλιστα μπορεί να πει ότι τρίζουν τα κόκκαλα των βασανισμένων της Μακρονήσου. Ο Τσίπρας πάει για ψάρεμα κι αντί για ψάρια πιάνει… ΕΝΦΙΑ.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά