Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Νεοκομμουνιστικά Αποκαΐδια

Από τον Χαράλαμπο-Σταύρο Κοντονή, που εξέθεσε τον εαυτό του στη γελοιότητα του «δικαστή» του Μπιλ Κλίντον στην κομμουνιστική φιέστα του λαϊκού δικαστηρίου της πλατείας Κλαυθμώνος, δεν περιμέναμε άλλη αντιμετώπιση του Συνεδρίου που διοργανώνει η προεδρεύουσα της ΕΕ Εσθονία, σχετικά με τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων.
Πρόκειται άλλωστε για τη συνέχεια της  επιλογής του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα, του Κοτζιά, του Δραγασάκη και των υπόλοιπων νεοσταλινικών φυραμάτων, να στηρίζουν με έργα και με λόγια τα δικτατορικά καθεστώτα Κάστρο και Μαδούρο, εκθέτωντας διεθνώς τη χώρα.
Δεν αμφιβάλλουμε ότι υπάρχουν στη χώρα μας (προφανώς και αλλού) πολίτες που καλόπιστα υποστηρίζουν ότι η Εσθονία δεν θα έπρεπε με την ιδιότητά της ως προεδρεύουσα χώρα της ΕΕ να διοργανώσει το συνέδριο σχετικά με τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων.
Πρόκειται αναμφίβολα για επιτυχία της κομμουνιστικής προπαγάνδας:

Στη σκληρή εκδοχή της (για να κρύψει την εγκληματική φύση των Κομμουνιστικών και Ναζιστικών καθεστώτων) κατηγορεί είτε ως πράκτορες του Καπιταλισμού και του Ιμπεριαλισμού(!), είτε ως διεφθαρμένες από το Σύστημα(!) συνειδήσεις όσους υποστηρίζουν ότι πρόκειται για εγκληματικά δικτατορικά καθεστώτα.
Στην soft εκδοχή της, που απευθύνεται προφανώς σε όσους αποδέχονται τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων, χρησιμοποιεί με σχετική επιτυχία το επιχείρημα ότι επειδή «διίστανται οι γνώμες για τα λεγόμενα(!) εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων», δεν νομιμοποιείται (όχι μόνο η Εσθονία) αλλά και κανένας εν τέλει οργανισμός Εθνικός ή Διεθνής να θέσει προς διερεύνηση αυτά τα εγκλήματα και κυρίως αυτά τα καθεστώτα!
Δεν είναι πολύ εύκολο για όλους να κατανοήσουν τον ολοκληρωτικό χαρακτήρα αυτού του επιχειρήματος αφού ένα συνέδριο (για οποιοδήποτε θέμα) γίνεται, ακριβώς επειδή υπάρχουν διάφορες απόψεις  πάνω σ’ αυτό!
Σκέφτεστε μήπως κανένα Συνέδριο με θέμα το ερώτημα αν ο αέρας είναι διαφανής; Ούτε καν ο Κοντονής μπορεί. Δεν είμαι σίγουρος για τον στρατηγικό σχεδιαστή Καρανίκα.
Ο Κοντονής και ο ΣΥΡΙΖΑ συνεπείς με το κομμουνιστικό ιδεοληπτικό σύμπαν τους αλλά, ταυτόχρονα, ανίκανοι να κρύψουν τις ολοκληρωτικές τους αντιλήψεις υποστηρίζουν τί;
Ότι μέχρι την οριστική και μόνιμη απόφανση (ποιών άραγε;) για τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων, δεν νομιμοποιείται κανείς να θέτει προς διερεύνηση το θέμα.                                                                  
 Έτσι όμως, τα Γκουλάγκ, οι δίκες τις Μόσχας, ο Βισίνσκυ, οι διώξεις, οι δολοφονίες, το Κατύν, ο δικός μας Μελιγαλάς, όλη η θηριωδία και ο ζόφος των κομμουνιστικών καθεστώτων μπαίνει στο ράφι ως μία ομιχλώδης περίοδος που μπορεί και να προκάλεσε(!) τεράστια ζημιά στην ανθρωπότητα, ακόμα και να προετοίμασε ιδεολογικά το Ναζισμό, αλλά μπορεί και να ήταν μία έφοδος του προλεταριάτου στον ουρανό προκειμένου να χάσει (επιτέλους) τις αλυσίδες του!                                                                                      
Όλα πιθανά!   Όλα αλληλοαναιρούμενα!  Όλα στο απυρόβλητο!  
Την ίδια στιγμή όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κάθε Κοντονής υποστηρίζουν το δικαίωμα του κάθε κομμουνιστικού, του κάθε αναρχομηδενιστικού γκρουπούσκουλου, να διοργανώνει συνέδρια, συγκεντρώσεις, ομιλίες, διαμαρτυρίες, happenings και άμα λάχει να καίει κανένα τρόλεϋ, να σπάει καμιά βιτρίνα, κανένα σταθμό του μετρό, να  ρίχνει κανένα γιαούρτι σε συγκεντρώσεις κομμάτων, ίσως και κανένα νερατζάκι με ξυραφάκια σε «αμετανόητους συνοδοιπόρους της αντικομμουνιστικής υστερίας»!
Κατ’ αρχήν λοιπόν έχουμε υποχρέωση να υπερασπισθούμε τη Δημοκρατία απέναντι στον φανερό και στον ύπουλο σκοταδισμό του ΣΥΡΙΖΑ και του κάθε Κοντονή.
Να τους καταγγείλουμε ότι επιχειρούν να προστατεύσουν την ολοκληρωτική ιδεολογία του Κομμουνισμού.
Να τους θυμίσουμε πως η χώρα μας έκανε τις μεταπολεμικές τις επιλογές κατανοώντας ότι  ο Κομμουνισμός με τα Γκουλάγκ δίδαξαν τον Ναζισμό και τον Χίτλερ πώς να εκκαθαρίζει γρήγορα τους «ακάθαρτους».
Ότι για μεν τους κομμουνιστές οι «ακαθαρσίες» των εκκαθαριζομένων ήταν ιδεολογικές, για δε τους φασίστες αιματολογικές, αλλά και οι δύο τύποι «ακαθάρτων» αποτελούσαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ολοκληρωτική κυριαρχία των δύο αιματόβρεκτων δυτικών δικτατορικών ιδεολογιών του 20ου αιώνα.
Ότι τόσο η κομμουνιστική όσο και η ναζιστική κάθαρση είχαν ακριβώς το ίδιο ιδεολογικό περίβλημα, διακήρυσσαν και τα δύο καθεστώτα ότι είχαν στόχο τη δημιουργία μιας κοινωνίας «καθαρής» όπου θα ζούσε ο «Νέος Τύπος Ανθρώπου» όπου και τα δύο καθεστώτα πίστευαν!
Ότι τόσο οι Κομμουνιστές όσο και οι Ναζί διάλεξαν την εργασία ως τρόπο εκκαθάρισης των ακάθαρτων, οι πρώτοι στα Γκουλάγκ και οι δεύτεροι στα στρατόπεδα εργασίας.
Ότι τόσο οι Κομμουνιστές όσο και οι Ναζί χρησιμοποίησαν την εργασία, είτε ως τρόπο τιμωρίας και διαπαιδαγώγησης των ακάθαρτων, είτε ως τρόπο γρήγορης απαλλαγής της κοινωνίας από τις επικίνδυνες ακαθαρσίες τους, την ίδια στιγμή που και οι δύο αυτοπαρουσιάζονταν ως απελευθερωτές της εργασίας.
Ότι τόσο οι Κομμουνιστές όσο και οι Ναζί θεώρησαν τους εαυτούς τους Μεσσίες της απελευθέρωσης της ανθρωπότητας ώστε αυτή να ζήσει σε συνθήκες ταξικής καθαρότητας για τους πρώτους και φυλετικής για τους δεύτερους και το τίμημα που πλήρωσε η ανθρωπότητα όπου επικράτησαν παραμένει συγκλονιστικό, αποκαλυπτικό και  ανυπολόγιστο.
Ότι η αγριότητα, η διαφθορά και η εγκληματικότητα που χαρακτήρισε τα Κομμουνιστικά και τα Ναζιστικά καθεστώτα, οι ανθρωποφαγικές επιδόσεις τους,  ήταν εν τέλει οι δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες του δυτικού ολοκληρωτισμού να κυριαρχήσει διεθνώς για να καταστρέψει το σύνολο της συμβολαιακής/θεσμικής θωράκισης του δυτικού κόσμου, το σύνολο του αξιακού συστήματος της νεωτερικότητας.
Στη χώρα όπου ζείτε κύριε Κοντονή, ο καθένας μας έχει δικαίωμα να υποστηρίζει ή να καταγγέλλει τα κομμουνιστικά καθεστώτα. Να υποστηρίζει ότι ήταν εγκληματικά ή να αμφισβητεί τα εγκλήματά τους. Αλλά αυτό το δικαίωμα κύριε Κοντονή δεν το είχε κανένας στα κομμουνιστικά καθεστώτα.
Ή μάλλον το είχε!
Αλλά είτε απαλλοτριωνόταν άμεσα και «υπηρεσιακά» είτε πήγαινε εκδρομή στη Σιβηρία για να εργασθεί υπέρ του…. «Νέου Τύπου Ανθρώπου».
Δυστυχώς έχουμε, εμείς οι πολίτες, ακέραια την ευθύνη να έχουμε αναθέσει τις τύχες της χώρας μας σε ανθρώπους του δικού σας ιδεολογικού φυράματος.
Όμως μία τεράστια πλειοψηφία σκεπτόμενων συμπολιτών μας, βλέπει εμβρόντητη να σύρετε τη χώρα μας στα κατακάθια του ιδεολογικού  ολοκληρωτισμού.
Μία τεράστια δημοκρατική πλειοψηφία, αποφασισμένη να διαφυλάξει το δικαίωμά σας να συνεχίσετε να υποστηρίζετε τα κομμουνιστικά εγκλήματα, αλλά να σας στερήσει το «δικαίωμα» να ρεζιλεύετε και να καταστρέφετε τη χώρα μας, τις ζωές μας, τις θυσίες μας και την αξιοπρέπειά μας στηρίζοντας τη δικτατορία  Μαδούρο.
Αυτά για αρχή από έναν συνταξιούχο καφετζή, πρώην υποστηρικτή των κομμουνιστικών καθεστώτων.
Θεοδ. Ζαρέτος- http://metarithmisi.liberal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά