Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

«Σαμποτέρ» η σύζυγος του Ευκλείδη!

Πώς τα φέρνει η τύχη και ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη. Και πώς το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η απάτη δεν μπορεί να διαρκεί αιώνια. Ειδικά αν πρόκειται για τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες που έζησε ποτέ ο τόπος.
Πριν λίγα 24ωρα γράψαμε ότι η πρόταση Στουρνάρα για μη «καθαρή» έξοδο μετά το καλοκαίρι του 2018 και για προληπτική γραμμή στήριξης, έχει… οπαδούς κι εντός της κυβέρνησης. Γράψαμε ότι στελέχη και στο υπουργείο Οικονομικών έχουν την άποψη ότι οι αριστερές παπάτζες του Τσίπρα, του Δραγασάκη και της παρέας του είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες και γι’ αυτό έχουν κινητοποιήσει και τα αντανακλαστικά ανθρώπων που έχουν την ελάχιστη σοβαρότητα να αντιληφθούν ότι πάει να γίνει ζημιά στη χώρα.
Και να που η αλήθεια είναι πως οι…
αποτυχημένοι δεν βρίσκονταν στην κυβέρνηση Σαμαρά αλλά στα υπόγεια του Μαξίμου. Και κρύβονται πίσω από θρασύδειλους υπουργούς, αντιπροέδρους ή απλά πληρωμένους δημοσιογράφους της οκάς.
Κι εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Τι έλεγε η έκθεση της ΤτΕ και το δελτίο τύπου που την συνόδευε και για την οποία ο Καρτερός, ο Πολάκης και ο Δραγασάκης (το τρίο Στούτζες της αποτυχίας δηλαδή) επιτέθηκαν στον Στουρνάρα; Έλεγε ότι δεν πρέπει η Ελλάδα να βιαστεί, πρέπει να είναι προσεκτική με την έξοδο στις αγορές και πρέπει να πάμε σε μια προληπτική γραμμή στήριξης.
Οι φωστήρες της κυβέρνησης λένε ότι όλα αυτά είναι… προσωπικές απόψεις του Στουρνάρα που προφανώς δεν υιοθετούν και στην ΤτΕ. Μιλάμε για τέτοια ανοησία, εκτός κι αν εννοούν ότι διαφωνούν οι δύο υποδιοικητές, ο τοποτηρητής του Μαξίμου και ο όψιμος αριστερός που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
Αλλά είναι τόσο βλακώδης η συλλογιστική τους ώστε δεν σκέφτηκαν να απαντήσουν στο εξής ερώτημα προτού κάνουν επίθεση. Ποιος συνέγραψε την ενδιάμεση έκθεση που παρέδωσε πρόσφατα ο Στουρνάρας και ξεσήκωσε θύελλα; Ποιος είναι υπεύθυνος μελετών της ΤτΕ;
Δεν ξέρει ο μπάρμπα Γιάννης ο αντιπρόεδρος; Δεν γνωρίζει ο μπάρμπα Θανάσης ο Σταλινικός; Μα γιατί δεν ρώτησαν τη… γυναίκα του υπουργού τους επί των Οικονομικών, του Ευκλείδη Τσακαλώτου; Γιατί δε ρώτησαν την Χέδερ Γκίμπσον η οποία όταν δεν είναι στο σπίτι της με τον άντρα της τον Ευκλείδη είναι μια αξιόλογη οικονομολόγος και διευθύντρια του τμήματος μελετών της Τράπεζας της Ελλάδος; Γιατί αυτή είναι υπεύθυνη και για την πρόσφατη έκθεση με την πρόταση για προληπτική γραμμή στήριξης.
Ίσως και γι’ αυτό ο Τσακαλώτος δεν έχει μιλήσει ιδιαίτερα για το θέμα αφήνοντας τους άλλους τους άσχετους να εκτεθούν.
Λέτε να μην είχε πει η κ. Γκίμπσον στον άνδρα της ότι θα προτείνει νέο, χαλαρό μνημόνιο κι ότι το «αφήγημα» του Τσίπρα είναι ψεύτικο;
Εκτός κι αν η σύζυγος του Τσακαλώτου κάνει… σαμποτάζ στην λαοπρόβλητη κυβέρνηση γιατί ανήκει στην ομάδα των «53».
Το παραμύθι σας δεν έχει δράκο κύριοι Γκεμπελίσκοι του Μαξίμου. Τα ψωμιά σας είναι λίγα.
antinews.gr

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά