Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Μά πόσο πανηλίθιους μπορεί να θεωρούν τους πολίτες;


Λύσαμε τα προβλήματα της χώρας και πάμε τώρα να κατακτήσουμε και το διάστημα. Διότι λεφτά υπάρχουν. Για διορισμούς ημετέρων.

Μά πόσο πανηλίθιους μπορεί να θεωρούν τους πολίτες;
 http://koutsomitis.blogspot.gr/

7 σχόλια:

  1. Μα τοτε γιατι να σπουδαζουν οι νεοι μας διαστημικη , αεροναυπυγικη, ναυπηγηκη , ατομικη φυσικη και και ...? Για ποιο λογο, όταν δεν εχουν αντικειμενο και προοπτικη εργασειας για να επιζησουν?
    Ας τα κλεισουμε όλα να τελειώνουμε!!
    Ετσι λετε φωστήρες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4:10 προφανως συριζαιος καταπινεις αμασητο οτι σου σερβιρουν
    συντροφε οργανισμο εφτιαξαν για να βολεψουν κομματοσκυλα σιγα μη προσλαβουν και ανθρωπους απο την NASA
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΤΡΟΦΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:29:00 μ.μ. EET- 5:00:00 μ.μ. EET

    Εσεις οι δυο εισθε της ιδιας κοπης, το ιδιο πανι πουλεγε η γιαγια σας!
    Βλέπετε δε μονο τερατα κι εχετε εφιάλτες προφανως όταν ακουτε κατι νεο και ωφελημο που η κυβερνηση προσπαθει να προσεγγισει για το καλο του τοπο μας.

    Για να λαμβανεις μερος στα Ευρωπαικα διαστημικα προγράμματα της ΕΣΑ /European Space Agency (ESA)/πρεπει να εισαι μελος της κι αυτό σημαινει να συμμετεχεις
    αναλογα με το κρατικο μερηδιο μας , το οποιο θα κυμανθεί κοντα στο 1%,και στον ετησιο προυπολογισμο του Οργανισμου , διοτι όλα τα διαστημικα προγράμματα χρηματοδοτουνται από τα ευρωπαικα μελη της! Τα Εμπορικα προγράμματα της ΕΣΑ σαν τη Ρακετα ΑΡΙΑΝΑ ,είναι λιγα.
    Με το που γινεσαι μελος όμως αποκτας δικαιώματα συμμετοχης στους διαγωνισμούς της ΕΣΑ που συνηθως μετεχουν Κονσορτια η ομαδες με διαφορετικα μελη!! Όταν κερδίζεται το πρόγραμμα από την ομαδα σου, τοτε σαν μελος αναλαμβανεις το τμημα εργασιας για το οποιο διαγωνιστηκες, αφου το θεωρησες ότι θα το βγαλλεις εις περας!!
    Συνηθως το μερηδιο εργασιας σου είναι πανω του 1% που πληρωνει τοκρατος στην ΕΣΑ! Με το καιρο αποκτας εμπειριες σε ειδικα συστηματα , γινεσαι ολο και καλιτερος και μπορεις , χαριν τις ιδικες γνωσεις που αποκτας με τα ΕΣΑ προγράμματα , να μετεχεις και σε προγράμματα εξωευρωπαικα της ΗΠΑ, Ιαπωνια κ.α , όπως κανει σημερα το Ισδραηλ κι άλλες ευρωπαικες χωρες! Ετσι δημιουργεις μια καλη , υψηλων [προδιαγραφών υποδομη,ι κανεις σαν βηματα για την αναπτυξη επιλεγμενων τεχνολογιων στο κρατος σου !

    Ως ΤΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕυΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ μετεχουν καποιες πανεπιστημιακες εδρες μας
    μονο με καποια θεωρητικα θεματα, καταπνιγεται ετσι η αναπτηξη βιομηχανικης υποδομης
    στο τοπο μας , εστω και για ένα ρελαι η μια αντενσς!! Και σε αυτό εχετε δικαιο οι δυο σας! Οι καθηγητές παιρνουν τις μικροσυμμετοχες σε καποια προγράμματα κι ενώ
    είναι κρατικοι υπαλληλοι και καλιτερευουν τους μησθους τους , η η βιομηχανια παραμενει απεξω, μηδεν και τιποτα, Διαφορετικα θα είναι η κατασταση οταν επισημά μετεχει σαν μελος το κρατος στην ΕΣΑ και μεσου των μελων του κρατικου οργανισμου μας παιρνουμε μερος στους διαγωνισμούς, τοτε μονο ενισχυεται και η αναπτυξη βιομηχανικης υποδομης κι εδω! Σε 10 χρονια η ΕΣΑ θα βγαλλει διαγωνισμους για 30/40
    δισ ευρω κι είναι κριμα η Ελλαδα να μενει στο περιθωρειο!!
    Πιστευω να με καταλάβατε εσεις οι δυο σανοφαγοι??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύντροφε 7:11
    Ο τίτλος σανοφαγος εδώ και 3 χρόνια έχει απονεμηθεί αποκλειστικά στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ
    Το αποδεικνύετε όλοι σας καθημερινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:14:00 μ.μ. EET
    φιλαρακι, σ~ ανεβαζω σανοφαγο, σε συμβουλεω ότι το καλιτερο τσιπρο θα το
    βρεις στη παραλια γιατι είναι τιμιο , αγνο και ντοπιο ,
    τελικα,από τοτε που από τη συνταξη σου ο κ. Τσιπρας σουκοψε δεκα δεκαρες για την κοινωνικη ομονοια στη πατριδα σου,παραμεινες το ιδιο στραβοξυλο !

    Κοιτα να το ξεπερασεις αυτό το τελευταιο με τη νεα χρονια
    και νασαι περιφανος που μπορεσες να προσφερεις!!
    Καλη χρονια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτά που λέει ο ανώνυμος 05.29 τόσο εκτενώς δεν τα γνωρίζω, αλλά δεν έχω χρόνο να τα ψάξω ούτε λόγο να τα αμφισβητήσω. Γενικά συμφωνώ στη λογική να μην απορρίπτουμε κάτι που έχει προοπτική μόνο και μόνο για να κάνουμε μικροπολιτική - και το λέω εγώ που έχω ασκήσει και μπόλικη κριτική στο συριζα. Το τι θα γίνει στην πράξη και αν γεμίσουν ατάλαντα κομματόσκυλα την υπηρεσία αυτή (όπως έχουν κάνει γενικά μέχρι τώρα όπου έχουν απλώσει τα βρωμόχερά τους), ή αν υπάρχουν άλλες προτεραιότητες όπου έπρεπε να πάει το χρήμα να επενδυθεί, είναι δύο άλλα θέματα. Μην μπερδεύουμε τρία διαφορετικά ζητήματα

    μάριος αφρικανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά